Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 24.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Celem warsztatu jest implementacja wymagań prawnych do praktycznego zastosowania. Zajęcia warsztatowe opierają się na
szukaniu i omawianiu prawidłowych i nieprawidłowych elementów oznakowania na etykietach z odniesieniem do wymagań
prawnych.
Szkolenie skierowane jest do technologów, kierowników jakości, pracowników działów jakości, działów marketingu, osób
odpowiedzialnych za znakowanie produktów spożywczych.
1. Obowiązkowe informacje znakowania wynikające z rozporządzenia (UE) 1169/2011.
2. Obowiązkowe informacje znakowania wynikające z innych aktów prawnych, w tym m.in. ustawa o towarach
paczkowanych.
3. Dobrowolne elementy znakowania.
4. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
W przypadku dodatkowych pytań po szkoleniu prosimy o kontakt z naszym Trenerem, który odpowie na Państwa pytania
dotyczące tematyki szkolenia do 2 tygodniu po wydarzeniu. Po tym terminie konsultacje będą traktowane jako usługa płatna.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=18867&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_JB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/12/Program-257-JB-Znakowanie-zywnosci-%E2%80%93-warsztaty-z-zakresu-weryfikacji-etykiek_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły