Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym.
Data: 07.05.2025 Miejsce:
Czas trwania: 1 h
Cel szkolenia
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z możliwymi, w tym nie zawsze oczywistymi zanieczyszczeniami mikrobiologicznymi i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym, jak również z odpowiednimi działaniami, które mogą ochronić wyrób gotowy przed poważnym zakażeniem
Szkolenie skierowane do
Pracowników przemysłu spożywczego, sieci handlowych i restauracyjnych.
Program
1. Rodzaje zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym
2. Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego i wektory ich przenoszenia w zakładzie produkcyjnym
3. Podsumowanie szkolenia, pytania uczestników.
Warunki uczestnictwa
Prosimy o zapoznanie się z warunkami zgłoszenia i uczestnictwa w szkoleniach online Silliker Polska Sp. z o.o. grupa Mérieux NutriSciences: https://www.merieuxnutrisciences.com/eu/wpcontent/uploads/2025/01/Warunki-uczestnictwa-w-szkoleniach-online-2025.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły