Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zrozumienie i doskonalenie kultury bezpieczeństwa żywności

Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Ten kurs umożliwi Ci zaplanowanie procesu identyfikacji, pomiaru i poprawy kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji. Dowiesz się, czym jest kultura i jak wdrożyć plany jej poprawy, nakładając je na FSMS, aby uzyskać najlepsze wyniki.

Szkolenie skierowane do

Ten kurs jest przeznaczony dla wszystkich pracowników w firmach produkujących żywność i sprzedawców detalicznych, którzy chcą lepiej zrozumieć koncepcję kultury bezpieczeństwa żywności oraz zwiększyć jej znaczenie w Państwa firmie. Zakres kursu obejmuje zagadnienia przydatne dla najwyższego kierownictwa, stanowisk zarządu, techników, działu jakości, HR, osób pracujących na produkcji, stanowisk operacyjnych, marketingu, zaopatrzenia / działu zakupów, dostawców i dystrybutorów.

Program

Po ukończeniu szkolenia będziesz mógł:

  • Opisać koncepcję kultury bezpieczeństwa żywności, zachowań przywódczych i poziomów dojrzałości
  • Ocenić aktualne zachowania organizacji i liderów w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Ocenić gotowość organizacji do poprawy kultury bezpieczeństwa żywności
  • Zbudować plan działania w celu poprawy kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji
  • Wyjaśnić, jak sukcesywnie implementować trwałe ulepszenia poprzez ustalanie celów, wdrażanie i konsekwencje
  • Wybrać najskuteczniejsze środki dla etapu dojrzałości i sposób, w jaki należy je wdrożyć w system bezpieczeństwa i zarządzania jakością żywności, by utrzymać ciągłe doskonalenie

 

Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-kultura-bezp-zywn-FF-opis

 

Warunki uczestnictwa

Szkolenie dostępne w formie on-line po polsku i po angielsku, za pomocą naszej platformy szkoleniowej Connected Learning Live.

 

Czym jest Connected Learning Live?

Connected Learning Live (CLL) to idealna alternatywa dla typowego podejścia klasowego. Przeznaczona dla profesjonalistów, którzy nie mają czasu na podróż, nie chcą nadwyrężać swojego budżetu lub po prostu wolą wygodę uczestnictwa w kursie online.

 

Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-kultura-bezp-zywn-FF-rejestracja

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.