Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Ten kurs umożliwi Ci zaplanowanie procesu identyfikacji, pomiaru i poprawy kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji. Dowiesz się, czym jest kultura i jak wdrożyć plany jej poprawy, nakładając je na FSMS, aby uzyskać najlepsze wyniki.
Ten kurs jest przeznaczony dla wszystkich pracowników w firmach produkujących żywność i sprzedawców detalicznych, którzy chcą lepiej zrozumieć koncepcję kultury bezpieczeństwa żywności oraz zwiększyć jej znaczenie w Państwa firmie. Zakres kursu obejmuje zagadnienia przydatne dla najwyższego kierownictwa, stanowisk zarządu, techników, działu jakości, HR, osób pracujących na produkcji, stanowisk operacyjnych, marketingu, zaopatrzenia / działu zakupów, dostawców i dystrybutorów.
Po ukończeniu szkolenia będziesz mógł:
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-kultura-bezp-zywn-FF-opis
Szkolenie dostępne w formie on-line po polsku i po angielsku, za pomocą naszej platformy szkoleniowej Connected Learning Live.
Czym jest Connected Learning Live?
Connected Learning Live (CLL) to idealna alternatywa dla typowego podejścia klasowego. Przeznaczona dla profesjonalistów, którzy nie mają czasu na podróż, nie chcą nadwyrężać swojego budżetu lub po prostu wolą wygodę uczestnictwa w kursie online.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-kultura-bezp-zywn-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły