Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.12.2021 Miejsce:
Czas trwania: 1 h
Branża ekologiczna należy do jednego z najszybciej rozwijających się sektorów w produkcji żywności. W najbliższych miesiącach cały „eko” sektor czeka bardzo duża nowelizacja przepisów, która obejmie nie tylko osoby chcące przystąpić do systemu certyfikacji, ale także te, które już posługują się symbolem ekoliścia. W trakcie szkolenia zostaną przedstawione najważniejsze akty prawne, które wejdą w życie od 1 stycznia 2022 r., a także wskazane zostaną te regulacje, które stracą moc. Omówione zostaną przede wszystkim najważniejsze zmiany jakie czekają producentów i przetwórców, nowe wymogi jakie będą musieli spełnić, jakie nowe rodzaje produkcji będą mogły być certyfikowane jako „eko”, a które stracą możliwość certyfikowania jako produkty ekologiczne.
Producenci i przetwórcy żywności zainteresowani wejściem na rynek „eko”, osoby zajmujące się rolnictwem ekologicznym oraz produkcją żywności ekologicznej chcące pogłębić i usystematyzować swoją wiedzę, technologowie żywności i managerowie odpowiadający w swoich firmach za produkty „eko”.
PROSIMY O REJESTACJĘ NA DOLE OPISU SZKOLENIA W SEKCJI WEBINARIA LINK
Zapytaj organizatora o szczegóły