Analizatory zawartości białka metodą Dumas FP828/FP928
Zastąp archaiczne i pracochłonne techniki wymagające ciągłego zaangażowania zespołu Twojego laboratorium. Wybierz najnowsze rozwiązania LECO do oznaczania zawartości białka.
Poznaj już dziś analizatory elementarne LECO, które doskonale sprawdzają się w oznaczaniu zawartości białka w produktach spożywczych.
Korzystaj ze wszystkich zalet metody Dumas w porównaniu do techniki Kjeldahla:
- tańsza eksploatacja
- szybki czas analizy
- brak problematycznych odczynników i konieczności ich utylizacji
- wygodna i łatwa obsługa poprzez dedykowane oprogramowanie CORNERSTONE
- zdalny dostęp do wyników i komunikatów
- tradycyjna technika w nowoczesnym wydaniu
- możliwość analizy próbek stałych i ciekłych
- eliminacja potencjalnych błędów operatora oraz oszczędność jego czasu pracy
- automatyczny podajnik dla 30 próbek
- szeroki zakres analityczny
- reprezentatywna odważka nawet do 3 g
Słowa kluczowe: analiza białka, metoda Dumas, metoda Kjeldahla, białko w żywności, zawartość białka, zawartość azotu
Skontaktuj się bezpośrednio z firmą: