Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Audytor systemu BRC GS wydanie 8 - szkolenie HYBRYDOWE

Data: 24.10.2022 Miejsce: ON-LINE i POZNAŃ
Czas trwania: 10 h

Cel szkolenia

Szkolenie ma na celu zdobycie i doskonalenie praktycznej wiedzy z zakresu audytowania systemu zarządzania jakością
i bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym w oparciu o wymagania standard IFS BRCGS wydanie 8.
Szczegółowo omówione zostaną metody i techniki wykonywania audytów wewnętrznych. Uczestnicy podczas
warsztatów szkoleniowych będą mogli w sposób praktyczny poznać zasady realizacji i dokumentowania audytów.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowane jest do pracowników wyższego i średniego szczebla, kierowników działów jakości, zajmujących
się kontrolą jakości i bezpieczeństwem żywności w zakładach branży spożywczej oraz podmiotów planujących wdrożyć
system i przeszkolić przyszłych audytorów wewnętrznych lub posiadają wdrożony system i chcą doskonalić wiedzę
z zakresu prowadzenia audytów wewnętrznych.

Program

1. Wprowadzenie do audytowania
• Podstawowe definicje
• Postawy i zachowania audytora
• Wprowadzenie do audytowania
2. Budowa Globalnego Standardu Bezpieczeństwa Żywności – BRCGS wydanie 8
• Podstawowe definicje, pojęcia BRCGS
• Wymagania podstawowe
• Klasyfikacja niezgodności wg BRCGS
3. Wymagania standardu BRCGS wersja 8
• Wybrane zagadnienia
4. Metody i techniki realizacji audytu wewnętrznego – teoria i warsztat
• Etapy realizacji audytu
• Przygotowanie audytu
• Rodzaje pytań audytowych
• Badania audytowe
• Sporządzanie notatek
• Formułowanie niezgodności/ spostrzeżeń
• Dokumentowanie wyników audytu
• Działania poaudytowe
5. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej

 

https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-126-HYBRYDOWY-Audytor-systemu-BRC-GS-wydanie-8-_2022.pdf 

 

https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/ 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn