Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Błąd operacji

Wykryto błąd.

BłądCzas rejestracji zakończył się

Popraw informacje i spróbuj ponownie.
Pokaż

Instytut Chemii, Nauk o Zdrowiu i Żywności od semestru letniego roku akademickiego 2018/2019 uruchamia studia podyplomowe na kierunku Bezpieczeństwo i Jakość Żywności

Studia podyplomowe na kierunku BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI prowadzone będą na Wydziale Matematyczno-Przyrodniczym Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie. Są one skierowane do osób, które posiadają wyższe wykształcenie i są zatrudnione w jednostkach związanych z produkcją, dystrybucją i kontrolą żywności oraz dla osób z wyższym wykształceniem kierunkowym, które chcą podnieść swoje kompetencje.

Celem studiów jest usystematyzowanie i poszerzenie wiedzy z zakresu bezpieczeństwa i jakości żywności. W programie studiów znajdują się przedmioty umożliwiające zdobycie wiedzy i umiejętności w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności.

Studia podyplomowe trwają 2 semestry, a program kształcenia obejmuje 180 godzin dydaktycznych. Planowany termin rozpoczęcia I cyklu studiów to semestr letni roku akademickiego 2018/2019.

W programie nauczania studiów podyplomowych na kierunku Bezpieczeństwo i Jakość Żywności uwzględniono następujące moduły: towaroznawstwo i technologia żywności, zagrożenia żywności, organizacyjno-prawne aspekty funkcjonowania zakładów produkcji żywności, systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności, zarządzanie jakością, jakość żywności i żywienia, systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności oraz standardy żywnościowe.

Ponadto w Instytucie Chemii, Nauk o Zdrowiu i Żywności prowadzone są studia w systemie stacjonarnym i niestacjonarnym na kierunku Dietetyka (studia I stopnia) oraz Żywienie Człowieka i Dietetyka (studia II stopnia).

Więcej informacji na stronie:

http://www.ich.ajd.czest.pl/n1169,STUDIA-PODYPLOMOWE-BEZPIECZENSTWO-I-JAKOSC-ZYWNOSCI 

Serdecznie zapraszamy!

Słowa kluczowe: studia, uczelnia, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności, studia podyplomowe

Artykuł_opublikowany_dzięki_firmie

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.