Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
IFS jest asocjacją przedsiębiorstw handlowych i przemysłowych, które dążą do wspólnego celu. Ich zadaniem jest, oparta na jednolitych standardach, kontrola producentów, przedsiębiorstw logistycznych oraz brokerów/agencji, a także zweryfikowanie, czy ich procesy produkcyjne bądź usługi umożliwiają wyprodukowanie bezpiecznego produktu, zgodnego z wytycznymi klienta.
Zapraszamy do pobrania prezentacji dotyczącej jakości i certyfikacji produktów na rynki zagraniczne oraz standardów oferowanych przez IFS, przedstawionej w trakcie IV Kongresu Bezpieczeństwa Żywności"Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie", który odbył się 11 października 2017 w Warszawie.
Słowa kluczowe: standardy i certyfikaty, IFS, certyfikacja żywności, jakość żywności
Materiał udostępniony przez: IFS Central & Eastern Europe Office
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto