Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Niezawodne rozwiązania firmy Brady w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa minimalizujące ryzyko skażenia dla zakładów sektora spożywczego

Kategoria: Procesy i Technologie

Bezpieczeństwo żywności i wyższy poziom BHP

Według Europejskiej Agencji Bezpieczeństwa i Zdrowia w Pracy w branży spożywczej występuje niemal 24% wszystkich wypadków w sektorze produkcji. BHP i zgodność z przepisami są wysoko na liście priorytetów w tej branży, jednak bezpieczeństwo żywności jest tam zawsze na pierwszym miejscu. Teraz te dwa priorytety można połączyć dzięki szerokiej gamie rozwiązań w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa w sektorze przemysłu pod marką Brady, które dodatkowo obniżają ryzyko skażenia.

  • zapewniaj wyższy poziom BHP: możesz na przykład w prosty sposób podać pracownikom informacje dotyczące środków ochrony indywidualnej w miejscu, w którym są one stosowane, informować ich o obowiązujących procedurach i wskazywać, gdzie znajdują się bezpieczne pasy ruchu
  • chroń bezpieczeństwo żywności: możesz wykorzystać nasze rozwiązania w zakresie identyfikacji o niskim ryzyku skażenia, np. znaki i etykiety ToughWash odporne na zmywanie, samoprzylepne znaczniki rurowe oraz rozwiązania do kontroli rozlewów o niskim poziomie kłaczenia
  • zwiększaj poziom zgodności z przepisami: zapewnij przestrzeganie dyrektyw unijnych dotyczących BHP i ochrony środowiska.

Poznaj nasze niezawodne rozwiązania w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa minimalizujące ryzyko skażenia.

Skontaktuj się z nami i otrzymaj poradnik

 

Brady Polska

Bezpłatna infolinia: 800 080 178

www.brady.pl

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności

Autor: BRADY Polska

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.