Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Niezawodne rozwiązania firmy Brady w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa minimalizujące ryzyko skażenia dla zakładów sektora spożywczego

Kategoria: Procesy i Technologie

Bezpieczeństwo żywności i wyższy poziom BHP

Według Europejskiej Agencji Bezpieczeństwa i Zdrowia w Pracy w branży spożywczej występuje niemal 24% wszystkich wypadków w sektorze produkcji. BHP i zgodność z przepisami są wysoko na liście priorytetów w tej branży, jednak bezpieczeństwo żywności jest tam zawsze na pierwszym miejscu. Teraz te dwa priorytety można połączyć dzięki szerokiej gamie rozwiązań w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa w sektorze przemysłu pod marką Brady, które dodatkowo obniżają ryzyko skażenia.

  • zapewniaj wyższy poziom BHP: możesz na przykład w prosty sposób podać pracownikom informacje dotyczące środków ochrony indywidualnej w miejscu, w którym są one stosowane, informować ich o obowiązujących procedurach i wskazywać, gdzie znajdują się bezpieczne pasy ruchu
  • chroń bezpieczeństwo żywności: możesz wykorzystać nasze rozwiązania w zakresie identyfikacji o niskim ryzyku skażenia, np. znaki i etykiety ToughWash odporne na zmywanie, samoprzylepne znaczniki rurowe oraz rozwiązania do kontroli rozlewów o niskim poziomie kłaczenia
  • zwiększaj poziom zgodności z przepisami: zapewnij przestrzeganie dyrektyw unijnych dotyczących BHP i ochrony środowiska.

Poznaj nasze niezawodne rozwiązania w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa minimalizujące ryzyko skażenia.

Skontaktuj się z nami i otrzymaj poradnik

 

Brady Polska

Bezpłatna infolinia: 800 080 178

www.brady.pl

Wybierz obszar: Bezpieczeństwo żywności

Autor: BRADY Polska

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn