Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Bezpieczeństwo żywności i wyższy poziom BHP
Według Europejskiej Agencji Bezpieczeństwa i Zdrowia w Pracy w branży spożywczej występuje niemal 24% wszystkich wypadków w sektorze produkcji. BHP i zgodność z przepisami są wysoko na liście priorytetów w tej branży, jednak bezpieczeństwo żywności jest tam zawsze na pierwszym miejscu. Teraz te dwa priorytety można połączyć dzięki szerokiej gamie rozwiązań w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa w sektorze przemysłu pod marką Brady, które dodatkowo obniżają ryzyko skażenia.
Poznaj nasze niezawodne rozwiązania w zakresie identyfikacji na potrzeby bezpieczeństwa minimalizujące ryzyko skażenia.
Skontaktuj się z nami i otrzymaj poradnik
Brady Polska
Bezpłatna infolinia: 800 080 178
www.brady.pl
Przeczytaj także
Nowa, globalna norma ISO 20560 ma na celu ujednolicenie identyfikacji ukrytych i często niebezpiecznych zawartości rur w zakładach przemysłowych i innych obiektach. Brady Corporation oferuje już zgodne z jej wymogami znaczniki. Poznaj kolory i symbole, formaty i materiały znaczników rurociągów zgodnych z ISO 20560!
W Brady uważnie monitorujemy wpływ COVID-19 (koronawirusa). Naszym celem jest dalsze reagowanie na potrzeby związane z identyfikacją i bezpieczeństwem ludzi, produktów i pomieszczeń. Broszura COVID-19 to jest zbiór precyzyjnie wybranych rozwiązań w zakresie identyfikacji i bezpieczeństwa pracy, aby odpowiedzieć na wyzwania COVID´19.