Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Podręcznik do monitoringu środowiska produkcyjnego powstał we współpracy ekspertów 3M oraz naukowców z Uniwersytetu Cornella w Stanach Zjednoczonych. W opracowanym podręczniku została przedstawiona koncepcja i strategia związana z aspektem monitoringu środowiska produkcyjnego, jako elementarnej części szerszego programu zapewnienia bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym. Zawarte w przewodniku zalecenia pozwolą stworzyć lub ulepszyć już istniejący program do monitoringu środowiska produkcyjnego w każdym zakładzie produkcyjnym.
#3M_FFSW
Pobranie materiałów jest darmowe
Materiał udostępniony przez: Neogen
Materiał opublikowany dnia: 02.06.2022
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto