-
Nowa żywność – wymogi prawne, problemy i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.06.2025
-
Szkolenie potwierdzone! Kultura bezpieczeństwa żywności - ONLINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.06.2025
-
290 ZA - Koszty jakości w zakładach przemysłu spożywczego.
Kategoria: Ogólne, 05.06.2025
-
63 JB - Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym.
Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025
-
201 MIK - Zastosowanie naturalnych środków konserwujących wobec patogenom przenoszonym przez żywność i bakteriom powodującym psucie.
Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025
-
Znakowanie suplementów diety na rynek USA
Kategoria: Prawo żywnościowe, 06.06.2025
-
Jak połączyć dokumentację ISO 9001 z nowymi przepisami dla podmiotów leczniczych
Kategoria: Ogólne, 06.06.2025
-
09 JB - Znakowanie żywności. Przemysł mięsny.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 06.06.2025
-
Analiza podwójnej istotności zgodnie z CSRD i ESRS jako podstawa przygotowania raportu ESG
Kategoria: Normy i standardy, 06.06.2025
-
228 LAB - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w laboratorium badawczym – szkolenie z elementami warsztatowymi.
Kategoria: Higiena i Haccp, 06.06.2025