FoodFakty
e-BIBLIOTEKA
|
WYDARZENIA
|
SZKOLENIA
|
Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów
Napisz
Śledź nas na
Działy
Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm
Zakładki
Strefa Managera e-Biblioteka Katalog Szkoleń Katalog Technologii Konferencje/Webinaria Firmy/Eksperci
Wybierz temat
Alergeny Alert NDP Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja Dieta i zdrowie Dodatki i składniki Eko Filmy StrefyManagera Food Fraud Inspekcje Państwowe Kongresy i Targi Koronawirus Mikrobiologia żywności Nowości rynkowe Opakowania Owoce i warzywa Plant-based Podcasty Prawo żywnościowe Procesy i Technologie Przemysł mięsny Przemysł mleczarski Przemysł napojowy Przemysł piekarski Przemysł rybny RASFF Strefa Managera Suplementy diety Tlenek etylenu Wycofania z rynku Znakowanie żywności

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Konto
Facebook X LinkedIn
e-Biblioteka Konferencje/Webinaria Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów Video-szkolenia

Filtruj po:

  • Kategorie

    Jakość i Bezpieczeństwo Żywności (165)

    Kontrola jakości (68)

    Specjalizacja branżowa (50)

  • Wyczyść filtry

Szkolenia z datą
Szkolenia na żądanie

  • Nowa żywność – wymogi prawne, problemy i praktyka

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.06.2025

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
  • Szkolenie potwierdzone! Kultura bezpieczeństwa żywności - ONLINE

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.06.2025

    SGS Polska Sp. z o.o.
  • 290 ZA - Koszty jakości w zakładach przemysłu spożywczego.

    Kategoria: Ogólne, 05.06.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • 63 JB - Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym.

    Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • 201 MIK - Zastosowanie naturalnych środków konserwujących wobec patogenom przenoszonym przez żywność i bakteriom powodującym psucie.

    Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • Znakowanie suplementów diety na rynek USA

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 06.06.2025

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
  • Jak połączyć dokumentację ISO 9001 z nowymi przepisami dla podmiotów leczniczych

    Kategoria: Ogólne, 06.06.2025

    DNV Business Assurance Poland
  • 09 JB - Znakowanie żywności. Przemysł mięsny.

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 06.06.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • Analiza podwójnej istotności zgodnie z CSRD i ESRS jako podstawa przygotowania raportu ESG

    Kategoria: Normy i standardy, 06.06.2025

    SGS Polska Sp. z o.o.
  • 228 LAB - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w laboratorium badawczym – szkolenie z elementami warsztatowymi.

    Kategoria: Higiena i Haccp, 06.06.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Następna
Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter

© 2025 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

Śledź nas na
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.