Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Żywności

Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Żywności

O nas

Jesteśmy Studenckim Kołem Naukowym działające od ponad 20 lat przy Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Prowadzimy działalność interdyscyplinarną, zrzeszamy głównie studentów kierunków biotechnologia, biotechnologia przemysłowa, technologii żywności i żywienie człowieka oraz wszystkich pasjonatów zastosowania metod biotechnologii klasycznej i nowoczesnej w produkcji żywności oraz realizacji innych procesów z zakresu białej biotechnologii, biotechnologii farmaceutycznej, nanobiotechnologii.

Działalność:

Członkowie naszego Koła pracują nad projektami badawczymi dotyczącymi w ostatnim czasie technologii fermentacji, nanobiotechnologii. Celem naszej działalności jest poznawanie nowych możliwości rozwoju nauki i wdrażania osiągnieć naukowych do praktyki przemysłowej, głownie w produkcji żywności, waloryzacji odpadów, zastosowania rozwiązań zrównoważonej gospodarki. Realizowane przez nas projekty dotyczą m.in.: opracowania zielonych metod syntezy nanocząstek, otrzymania etanolu z serwatki lub substratów odpadowych, opracowania technologii piwa o unikalnym składzie i właściwościach, zastosowania wysokich ciśnień hydrostatycznych do utrwalania żywności. Współpracujemy z różnymi zakładami przemysłowymi i firmami, które w miarę możliwości pomagają nam w opracowywaniu oraz wdrażaniu projektów.


Słowa kluczowe:


tel.:


Jana Heweliusza 1
10-718 Olsztyn
woj. warmińsko-mazurskie

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.