-
02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 02.04.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - dwa dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.04.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - trzy dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.04.2025
-
244 MIK - Łańcuch chłodniczy a stabilność mikrobiologiczna żywności. Analiza wyników badań z przerwanym ciągiem chłodniczym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 23.04.2025
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.04.2025
-
202 MIK - Żywność wegańska i wegetariańska – zagrożenia mikrobiologiczne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 30.04.2025
-
229 MIK - Jakie parametry mikrobiologiczne przyjąć dla surowców i produktów nieobjętych rozporządzeniami i specyfikacjami?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 05.05.2025
-
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 07.05.2025
-
203 MIK - Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 12.05.2025
-
01 WEB - Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 15.05.2025