-
198 MIK - Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.05.2025
-
03 JB - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 23.05.2025
-
266 MIK - Mikrobiologia w przemyśle fermentacyjnym. Sekrety małych organizmów tworzących wielkie produkty.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 03.06.2025
-
201 MIK - Zastosowanie naturalnych środków konserwujących wobec patogenów przenoszonych przez żywność i bakteriom powodującym psucie.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 05.06.2025
-
200 MIK - Teoria płotków. Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 12.06.2025
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.07.2025
-
230 MIK - Metody badań mikrobiologicznych od klasyki po techniki molekularne. Dobór metody do matrycy żywnościowej i interpretacja wyników badań.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.07.2025
-
02 WEB - Mikroflora produktów cukierniczych . Nie tylko Salmonella - WEBINARIUMIUM
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.08.2025
-
02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2025
-
202 MIK - Żywność wegańska i wegetariańska – zagrożenia mikrobiologiczne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.08.2025