- 
    
292 ZA - Lider zespołu ds. bezpieczeństwa żywności – zarządzanie zespołem i systemem bezpieczeństwa żywności – 2 dni.
Kategoria: Ogólne, 04.11.2025
               - 
    
293 BO - Opakowania i odpady opakowaniowe - obowiązki przedsiębiorców. Nowy system prawny obowiązujący od 2026 r. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 05.11.2025
               - 
    
212 ENVI - Mierzenie śladu węglowego firmy i produktu w trzech zakresach w kontekście ESG.
Kategoria: Ogólne, 05.11.2025
               - 
    
275 WEB - Wprowadzenie konsumenta w błąd w ujęciu systemowym i orzecznictwie - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 06.11.2025
               - 
    
✅ Wymagania IFS Broker v. 3.2 ✅
Kategoria: Ogólne, 07.11.2025
               - 
    
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
Kategoria: Ogólne, 13.11.2025
               - 
    
267 ENVI - Wylesianie a nowe regulacje EUDR - obowiązki i wyzwania.
Kategoria: Ogólne, 14.11.2025
               - 
    
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 17.11.2025
               - 
    
209 ENVI - Decyzje o środowiskowych uwarunkowaniach, ocena oddziaływania przedsięwzięć na środowisko, procedura wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach.
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
               - 
    
184 SPP - Pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych.
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
               
  
  
  
      

