-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Ogólne, 25.11.2024
-
Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Ogólne, 26.11.2024
-
✅ Wymagania BRCGS Food wersja 9 (online) ✅
Kategoria: Ogólne, 02.12.2024
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Ogólne, 03.12.2024
-
Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych.
Kategoria: Ogólne, 04.12.2024
-
Projektowanie procesów mycia i dezynfekcji, utrzymanie higieny w środowisku produkcji oraz higieny osobistej w przetwórstwie żywności.
Kategoria: Ogólne, 05.12.2024
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 09.12.2024
-
Mierzenie śladu węglowego firmy i produktu w trzech zakresach w kontekście ESG.
Kategoria: Ogólne, 10.12.2024
-
Sprawozdawczość komunalna – szkolenie dla podmiotów odbierających odpady komunalne oraz gmin.
Kategoria: Ogólne, 10.12.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Ogólne, 12.12.2024