-
Obliczanie i raportowanie śladu węglowego organizacji z warsztatami praktycznymi - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 02.07.2025
-
314 ENVI - Zrozumieć EUDR - na czym polegają przepisy rozporządzenia deforestacyjnego i jak zacząć je wdrażać w swojej firmie.
Kategoria: Ogólne, 23.07.2025
-
313 DSZ - Tworzenie i nadzorowanie dokumentacji w systemie zarządzania - nadzór nad udokumentowaną informacją.
Kategoria: Ogólne, 30.07.2025
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 08.08.2025
-
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 25.08.2025
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Ogólne, 27.08.2025
-
275 WEB - Wprowadzenie konsumenta w błąd w ujęciu systemowym i orzecznictwie - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 05.09.2025
-
243 MIK - Ustalanie terminu przydatności do spożycia - co producent powinien wiedzieć ?
Kategoria: Ogólne, 08.09.2025
-
Substancje niebezpieczne w zakładzie – praktyczne podejście do oceny ryzyka chemicznego i działań prewencyjnych
Kategoria: Ogólne, 09.09.2025
-
86 JB - Zarządzanie reklamacjami konsumenckimi oraz wobec dostawców.
Kategoria: Ogólne, 10.09.2025