-
BRCGS PM v.7 - wymagania - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 27.11.2024
-
✅ Analiza przyczyn źródłowych (on-line) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 29.11.2024
-
✅ Wymagania standardu BRC Food 9 (online) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 02.12.2024
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Normy i standardy, 03.12.2024
-
✅Omówienie zmian w nowym wydaniu BRCGS Packaging Materials v7 (on-line)✅
Kategoria: Normy i standardy, 03.12.2024
-
GLOBALG.A.P. wersja 6.0 - zmiany w standardzie - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 04.12.2024
-
✅ Food Fraud & Food Defense (ON-LINE) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 05.12.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Normy i standardy, 12.12.2024
-
Wymagania ISO 45001:2018 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 17.12.2024
-
SA8000 - standard certyfikacyjny zrównoważonego rozwoju organizacji - wymagania normy
Kategoria: Normy i standardy, 03.02.2025