-
✅ Wymagania systemu HACCP (online) ✅
Kategoria: Higiena i Haccp, 30.06.2025
-
87 JB - Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 04.07.2025
-
10 DSZ - Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 08.07.2025
-
18 JB - Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.07.2025
-
102 JB - Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 11.07.2025
-
74 JB - Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 21.07.2025
-
Żywność ekologiczna – przepisy prawa żywnościowego, specyficzne zagrożenia w procesie produkcji, GHP / GMP na straży zgodności przebiegu procesu.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.07.2025
-
61 DSZ - Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.08.2025
-
95 DSZ - Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Kategoria: Higiena i Haccp, 20.08.2025
-
255 DSZ - Zarządzanie niezgodnościami i wyrobem niezgodnym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.08.2025