-
53 DSZ - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 16.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP WARSZAWA
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP POZNAŃ
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
Członek / Lider zespołu HACCP CHORZÓW
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.05.2025
-
102 JB - Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 26.05.2025
-
18 JB - Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 27.05.2025
-
228 LAB - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w laboratorium badawczym – szkolenie z elementami warsztatowymi.
Kategoria: Higiena i Haccp, 06.06.2025
-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius 2023 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.06.2025
-
118 JB - Projektowanie procesów mycia i dezynfekcji, utrzymanie higieny w środowisku produkcji oraz higieny osobistej w przetwórstwie żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 12.06.2025
-
188 DSZ - Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.06.2025