-
Jak stworzyć dobry program monitorowania środowiska produkcji żywności – sanityzacja w praktyce.
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.11.2024
-
Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 03.12.2024
-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 04.12.2024
-
Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.12.2024
-
Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 13.12.2024
-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius 2023 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 15.12.2024