-
Pełnomocnik HACCP
Kategoria: Higiena i Haccp, 15.09.2025
Super oferta
-
61 DSZ - Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.08.2025
-
95 DSZ - Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Kategoria: Higiena i Haccp, 20.08.2025
-
255 DSZ - Zarządzanie niezgodnościami i wyrobem niezgodnym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.08.2025
-
199 MIK - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcji żywności – tworzenie skutecznych programów i praktyczne aspekty sanityzacji.
Kategoria: Higiena i Haccp, 25.08.2025
-
53 DSZ - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 12.09.2025
-
Analiza zagrożeń w systemie HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 16.09.2025
-
83 WEB - Pluskwy – biologia, profilaktyka i zwalczanie - WEBINARIUM
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.09.2025
-
228 LAB - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy w laboratorium badawczym – szkolenie z elementami warsztatowymi.
Kategoria: Higiena i Haccp, 26.09.2025
-
Żywność wegańska i wegetariańska – przepisy prawa żywnościowego, specyficzne zagrożenia w procesie produkcji, GHP/GMP na straży zgodności przebiegu procesu.
Kategoria: Higiena i Haccp, 29.09.2025