- 
    
Warsztat-kierunki i trendy w rozwoju sys. zarz. bezp. i jakością żywności/produktu
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2025
    Super oferta           - 
    
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
Kategoria: Ogólne, 13.11.2025
               - 
    
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 14.11.2025
               - 
    
Wymagania ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 17.11.2025
               - 
    
Audytor Wewnętrzny ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 17.11.2025
               - 
    
Wymagania ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 17.11.2025
               - 
    
Risk Based Internal Audit - doskonalenie audytorów wewnętrznych (9001/14001/45001) w zakresie audytu wewnętrznego z uwzględnieniem ryzyk i szans
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 26.11.2025
               - 
    
Przegląd energetyczny w systemie zarządzania energią ISO 50001:2018
Kategoria: Ogólne, 15.12.2025
               - 
    
Szkolenia BHP – jak prowadzić je ciekawie i skutecznie (online i stacjonarnie)?
Kategoria: Ogólne, 23.01.2026
               - 
    
Język żyrafy i język szakala w zarządzaniu bezpieczeństwem pracy – komunikacja jako fundament kultury BHP
Kategoria: Ogólne, 27.02.2026
               
  
  
  
      

