Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

10 Międzynarodowa Konferencja “QUALITY AND SAFETY IN FOOD PRODUCTION CHAIN”

Kategoria: Biznes

Katedra Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych, Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności, Uniwersytetu Przyrodniczy we Wrocławiu wraz z Polskim Towarzystwem Technologów Żywności Zapraszają do wzięcia udziału w 10 Międzynarodowej Konferencji  “QUALITY AND SAFETY IN FOOD PRODUCTION CHAIN” poświęconej zapewnieniu najwyższych standardów w produkcji, analizie i dystrybucji żywności. Konferencja odbędzie się w dniach 12-13.09.2024 

Konferencja ma na celu wymianę spostrzeżeń, omówienie wyzwań i innowacyjnych rozwiązań w celu utrzymania integralności łańcucha produkcji żywności na forum najwyższej klasy naukowców i ekspertów branżowych. Sesje plenarne w ramach Konferencji (tylko w języku angielskim) będą dotyczyły następujących zagadnień:

1. Innowacyjne produkty spożywcze, żywienie i zachowania konsumentów.

2. Nowe trendy w technologii żywności i systemach pakowania

3. Analityka żywności

4. Żywność tradycyjna, regionalna i funkcjonalna

5. Systemy jakości i bezpieczeństwa w łańcuchu produkcji żywności

Opłata konferencyjna wynosząca 250 Euro zwykła i 200 Euro ulgowa dla studentów i doktorantów obejmuje materiały konferencyjne, wyżywienie, przerwy kawowe, bankiet oraz publikację nagrodzonych referatów. Opłata nie obejmuje kosztów podróży i zakwaterowania.

Postery konferencyjne będą prezentowane wyłącznie w formie krótkich wystąpień ustnych.

Link do strony konferencji: https://foodqs.upwr.edu.pl/ 

 

W przypadku pytań prosimy o kontakt pod adresem e-mail: dffpd@upwr.edu.pl

Adres do korespondencji:

Katedra Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych

ul. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław, Polska

tel. +48 71 3207774, +48 71 3207781,

Komitet Organizacyjny

Autor:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu oraz PTTŻ
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.