Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Katedra Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych, Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności, Uniwersytetu Przyrodniczy we Wrocławiu wraz z Polskim Towarzystwem Technologów Żywności Zapraszają do wzięcia udziału w 10 Międzynarodowej Konferencji “QUALITY AND SAFETY IN FOOD PRODUCTION CHAIN” poświęconej zapewnieniu najwyższych standardów w produkcji, analizie i dystrybucji żywności. Konferencja odbędzie się w dniach 12-13.09.2024
Konferencja ma na celu wymianę spostrzeżeń, omówienie wyzwań i innowacyjnych rozwiązań w celu utrzymania integralności łańcucha produkcji żywności na forum najwyższej klasy naukowców i ekspertów branżowych. Sesje plenarne w ramach Konferencji (tylko w języku angielskim) będą dotyczyły następujących zagadnień:
1. Innowacyjne produkty spożywcze, żywienie i zachowania konsumentów.
2. Nowe trendy w technologii żywności i systemach pakowania
3. Analityka żywności
4. Żywność tradycyjna, regionalna i funkcjonalna
5. Systemy jakości i bezpieczeństwa w łańcuchu produkcji żywności
Opłata konferencyjna wynosząca 250 Euro zwykła i 200 Euro ulgowa dla studentów i doktorantów obejmuje materiały konferencyjne, wyżywienie, przerwy kawowe, bankiet oraz publikację nagrodzonych referatów. Opłata nie obejmuje kosztów podróży i zakwaterowania.
Postery konferencyjne będą prezentowane wyłącznie w formie krótkich wystąpień ustnych.
Link do strony konferencji: https://foodqs.upwr.edu.pl/
W przypadku pytań prosimy o kontakt pod adresem e-mail: dffpd@upwr.edu.pl
Adres do korespondencji:
Katedra Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych
ul. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław, Polska
tel. +48 71 3207774, +48 71 3207781,
Komitet Organizacyjny