Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Czy środowisko prowadzenia procesów jest bezpieczne?

BRCGS – Monitoring środowiskowy
W trakcie kursu omawiane są szczegółowo kluczowe elementy programu monitoringu środowiskowego (identyfikacja obszarów podwyższonego ryzyka mikrobiologicznego; metody pobierania próbek, działania korygujące). Szkolenie to jest szczególnie rekomendowane podczas wdrażania i prowadzenia systemów zarządzania, w tym takich jak opisane w standardach BRCGS Food oraz Packaging Materials.

Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy także akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę oraz zmiany jakie zaszły w nowej 6 Wersji na naszych szkoleniach.

Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS Global Standards w Londynie.

Rejestracja na to szkolenie jest dwuetapowa: prosimy w pierwszej kolejności o rejestrację w naszym systemie, następnie w systemie BRCGS Educate wg instrukcji.

Prosimy pamiętać o przyniesieniu kopii Standardu BRCGS na szkolenie. Darmowa kopia jest dostępna do pobrania na stronie w księgarni BRCGS 

Dla kogo jest to szkolenie?

Konsultanci /Audytorzy/osoby pracujące w obszarach związanych z jakością.

Najważniejsze cele szkoleniowe:

• Omówienie kluczowych elementów program monitoring środowiskowego (miejsca poboru prób, metody badań, częstotliwość badań, działania korygujące, walidacja / weryfikacja programu)

• Omówienie najlepszych praktyk branżowych stosowanych podczas przygotowywania programu monitoringu środowiskowego.

Co zawiera szkolenie?

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat
  • wyżywienie
  • Szkolenie prowadzone jest w języku polskim. 
    Prezentacja oraz materiały pomocnicze są przygotowane w wersji oryginalnej 
    (w j. angielskim).

Słowa kluczowe: monitoring środowiskowy, zarządzanie bezpieczeństwem informacji, brcgs,

Autor: Joanna Mazurkiewicz

Joanna  Mazurkiewicz

Absolwentka licznych studiów o profilach od technicznego, pedagogicznego do związanego z zarządzaniem (Inżynieria Chemiczna i Procesowa, Studia Pedagogiczne, Zarządzanie Projektami, Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy, Business English i MBA realizowanego w USA). Od początku kariery zawodowej związana z systemami zarządzania, pracując w kilku międzynarodowych koncernach na różnych szczeblach, rozpoczynając od pracy w laboratorium branży FMCG, poprzez budowanie struktur, procesów w systemach zintegrowanych do zarządzania jakością na poziomie globalnym pełniąc funkcję Global Quality Managera.
Ceni bezpośredni kontakt, lubi dzielić się swoimi doświadczeniami, stąd z dużą
pasją realizuje się również w roli szkoleniowca, konsultanta, jak i auditora.

Artykuł_opublikowany_dzięki_firmie

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn