Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
BRCGS – Monitoring środowiskowy
W trakcie kursu omawiane są szczegółowo kluczowe elementy programu monitoringu środowiskowego (identyfikacja obszarów podwyższonego ryzyka mikrobiologicznego; metody pobierania próbek, działania korygujące). Szkolenie to jest szczególnie rekomendowane podczas wdrażania i prowadzenia systemów zarządzania, w tym takich jak opisane w standardach BRCGS Food oraz Packaging Materials.
Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy także akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę oraz zmiany jakie zaszły w nowej 6 Wersji na naszych szkoleniach.
Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS Global Standards w Londynie.
Rejestracja na to szkolenie jest dwuetapowa: prosimy w pierwszej kolejności o rejestrację w naszym systemie, następnie w systemie BRCGS Educate wg instrukcji.
Prosimy pamiętać o przyniesieniu kopii Standardu BRCGS na szkolenie. Darmowa kopia jest dostępna do pobrania na stronie w księgarni BRCGS
Dla kogo jest to szkolenie?
Konsultanci /Audytorzy/osoby pracujące w obszarach związanych z jakością.
Najważniejsze cele szkoleniowe:
• Omówienie kluczowych elementów program monitoring środowiskowego (miejsca poboru prób, metody badań, częstotliwość badań, działania korygujące, walidacja / weryfikacja programu)
• Omówienie najlepszych praktyk branżowych stosowanych podczas przygotowywania programu monitoringu środowiskowego.
Co zawiera szkolenie?
Słowa kluczowe: monitoring środowiskowy, zarządzanie bezpieczeństwem informacji, brcgs,