Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Czy środowisko prowadzenia procesów jest bezpieczne?

BRCGS – Monitoring środowiskowy
W trakcie kursu omawiane są szczegółowo kluczowe elementy programu monitoringu środowiskowego (identyfikacja obszarów podwyższonego ryzyka mikrobiologicznego; metody pobierania próbek, działania korygujące). Szkolenie to jest szczególnie rekomendowane podczas wdrażania i prowadzenia systemów zarządzania, w tym takich jak opisane w standardach BRCGS Food oraz Packaging Materials.

Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy także akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę oraz zmiany jakie zaszły w nowej 6 Wersji na naszych szkoleniach.

Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS Global Standards w Londynie.

Rejestracja na to szkolenie jest dwuetapowa: prosimy w pierwszej kolejności o rejestrację w naszym systemie, następnie w systemie BRCGS Educate wg instrukcji.

Prosimy pamiętać o przyniesieniu kopii Standardu BRCGS na szkolenie. Darmowa kopia jest dostępna do pobrania na stronie w księgarni BRCGS 

Dla kogo jest to szkolenie?

Konsultanci /Audytorzy/osoby pracujące w obszarach związanych z jakością.

Najważniejsze cele szkoleniowe:

• Omówienie kluczowych elementów program monitoring środowiskowego (miejsca poboru prób, metody badań, częstotliwość badań, działania korygujące, walidacja / weryfikacja programu)

• Omówienie najlepszych praktyk branżowych stosowanych podczas przygotowywania programu monitoringu środowiskowego.

Co zawiera szkolenie?

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat
  • wyżywienie
  • Szkolenie prowadzone jest w języku polskim. 
    Prezentacja oraz materiały pomocnicze są przygotowane w wersji oryginalnej 
    (w j. angielskim).

Słowa kluczowe: monitoring środowiskowy, zarządzanie bezpieczeństwem informacji, brcgs,

Autor: Joanna Mazurkiewicz

Joanna  Mazurkiewicz

Absolwentka licznych studiów o profilach od technicznego, pedagogicznego do związanego z zarządzaniem (Inżynieria Chemiczna i Procesowa, Studia Pedagogiczne, Zarządzanie Projektami, Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy, Business English i MBA realizowanego w USA). Od początku kariery zawodowej związana z systemami zarządzania, pracując w kilku międzynarodowych koncernach na różnych szczeblach, rozpoczynając od pracy w laboratorium branży FMCG, poprzez budowanie struktur, procesów w systemach zintegrowanych do zarządzania jakością na poziomie globalnym pełniąc funkcję Global Quality Managera.
Ceni bezpośredni kontakt, lubi dzielić się swoimi doświadczeniami, stąd z dużą
pasją realizuje się również w roli szkoleniowca, konsultanta, jak i auditora.

Artykuł_opublikowany_dzięki_firmie

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.