Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Fundacja FSSC 22000 uruchomiła Program Rozwoju FSSC w lutym 2020 r., Program systemu bezpieczeństwa żywności skierowany do małych i średnich organizacji w łańcuchu żywnościowym. Program ten zastępuje program FSSC Global Markets i jest zgodny z Międzynarodowym Kodeksem postępowania zalecanym przez Codex.
Ogólne zasady higieny żywności oraz Globalnym programem Global Food Initiative Global Markets.
Podczas trwającego 1 godzinę webinaru omówione zostaną następujące kwestie:
• Wprowadzenie do programu rozwoju FSSC – dla kogo, dlaczego został opracowany i jaki problem rozwiązuje
• Przegląd wymagań programu rozwoju FSSC
• Różnice między Programem rozwoju FSSC a FSSC 22000 v5
• Podróż GFSI, od Programu Rozwoju FSSC do certyfikacji FSSC 22000
• Twoja podróż do certyfikacji
Zarejestruj się na webinar pod linkiem: https://page.bsigroup.com/l/73472/2020-05-07/qqpg8z
Prowadzący webinar:
Cor Groenveld, dyrektor ds. Rozwoju rynku FSSC 22000
Cor pracuje jako niezależny konsultant od maja 2016 r., Wspierając organizacje w łańcuchu dostaw żywności w celu opracowania i poprawy ich systemów bezpieczeństwa i zarządzania jakością żywności. Cor posiada tytuł licencjata w dziedzinie technologii żywności i ma bogate międzynarodowe doświadczenie w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności, pracując przez 22 lata w globalnej organizacji certyfikującej. Wcześniej pracował jako kierownik jakości i kierownik zakładu w różnych organizacjach produkujących żywność. Cor jest członkiem komitetów technicznych ISO i GFSI. Obecnie jest dyrektorem ds. Rozwoju rynku w FSSC 22000. Cor Groenveld to nie nowa postać w rodzinie FSSC, bowiem już wcześniej wspierał on rozwój programu FSSC 22000 i był przewodniczącym SCV.
Kelly Mulholland Lider sektora żywności, BSI RPA Kelly.
Zawsze pasjonowała się bezpieczeństwem i zgodnością w obszarze żywności. Ma BTech w technologii żywności (CPUT) i koncentruje swoją karierę wokół systemów bezpieczeństwa żywności i zarządzania jakością oraz audytu. Przez około 7 lat pracowała w branży produkcyjnej w dziale kontroli jakości, zanim rozpoczęła karierę w doradztwie i audycie w zakresie bezpieczeństwa żywności. Obecnie jest głównym audytorem FSSC 22000 i BRCGS Food, kontrolując szereg różnych artykułów spożywczych niskiego i wysokiego ryzyka. Obecnie jest liderem sektora żywności w BSI South Africa.
Słowa kluczowe: szkolenie fssc, brcgs, branża spożywcza, bezpieczeństwo żywności, darmowy webinar
Wybrane produkty / usługi