Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NOWY PROGRAM ROZWOJU FSSC

Fundacja FSSC 22000 uruchomiła Program Rozwoju FSSC w lutym 2020 r., Program systemu bezpieczeństwa żywności skierowany do małych i średnich organizacji w łańcuchu żywnościowym. Program ten zastępuje program FSSC Global Markets i jest zgodny z Międzynarodowym Kodeksem postępowania zalecanym przez Codex.

Ogólne zasady higieny żywności oraz Globalnym programem Global Food Initiative Global Markets.

Podczas trwającego 1 godzinę webinaru omówione zostaną następujące kwestie:
• Wprowadzenie do programu rozwoju FSSC – dla kogo, dlaczego został opracowany i jaki problem rozwiązuje
• Przegląd wymagań programu rozwoju FSSC
• Różnice między Programem rozwoju FSSC a FSSC 22000 v5
• Podróż GFSI, od Programu Rozwoju FSSC do certyfikacji FSSC 22000
• Twoja podróż do certyfikacji

 

  • Prowadzący webinar:
    Cor Groenveld, Market Development Director, FSSC 22000
    Kelly Mulholland, Food Sector Leader, BSI South Africa
  • Data i czas: Środa, 27 maja 2020, 11:00 am CET

Zarejestruj się na webinar pod linkiem: https://page.bsigroup.com/l/73472/2020-05-07/qqpg8z

 

Prowadzący webinar:

Cor Groenveld, dyrektor ds. Rozwoju rynku FSSC 22000

Cor pracuje jako niezależny konsultant od maja 2016 r., Wspierając organizacje w łańcuchu dostaw żywności w celu opracowania i poprawy ich systemów bezpieczeństwa i zarządzania jakością żywności. Cor posiada tytuł licencjata w dziedzinie technologii żywności i ma bogate międzynarodowe doświadczenie w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności, pracując przez 22 lata w globalnej organizacji certyfikującej. Wcześniej pracował jako kierownik jakości i kierownik zakładu w różnych organizacjach produkujących żywność. Cor jest członkiem komitetów technicznych ISO i GFSI. Obecnie jest dyrektorem ds. Rozwoju rynku w FSSC 22000. Cor Groenveld to nie nowa postać w rodzinie FSSC, bowiem już wcześniej wspierał on rozwój programu FSSC 22000 i był przewodniczącym SCV.

Kelly Mulholland Lider sektora żywności, BSI RPA Kelly.

Zawsze pasjonowała się bezpieczeństwem i zgodnością w obszarze żywności. Ma BTech w technologii żywności (CPUT) i koncentruje swoją karierę wokół systemów bezpieczeństwa żywności i zarządzania jakością oraz audytu. Przez około 7 lat pracowała w branży produkcyjnej w dziale kontroli jakości, zanim rozpoczęła karierę w doradztwie i audycie w zakresie bezpieczeństwa żywności. Obecnie jest głównym audytorem FSSC 22000 i BRCGS Food, kontrolując szereg różnych artykułów spożywczych niskiego i wysokiego ryzyka. Obecnie jest liderem sektora żywności w BSI South Africa.

Słowa kluczowe: szkolenie fssc, brcgs, branża spożywcza, bezpieczeństwo żywności, darmowy webinar

Autor: BSI Group Polska

Artykuł_opublikowany_dzięki_firmie

Wybrane produkty / usługi

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.