Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
System D-COUNT® to zaawansowane rozwiązanie analityczne do szybkiego wykrywania mikroorganizmów. Przekraczając granicę klasycznej mikrobiologii i pomijając etap wzrostu na podłożach agarowych, razem z systemem D-COUNT® możemy zdecydowanie przyspieszyć proces analityczny. Wpłynie to na poprawę nie tylko jakości produktu, ale przede wszystkim na cały proces produkcji. Zaawansowane rozwiązanie do szybkiego testowania pomaga skrócić czas cyklu produkcyjnego i zmniejszyć zapasy, a także w razie konieczności wdrożyć w odpowiednim czasie niezbędne procesy produkcyjne.
Dzięki uzyskaniu wyników w krótszym czasie minimalizujemy ryzyko i koszty związane z potencjalnym skażeniem w trakcie procesu, jednocześnie gwarantując i podnosząc jakość produktów dostarczanych do klientów.
System D-COUNT® przeznaczony jest do wielu różnych matryc m.in.: soków, różnego rodzaju napojów, produktów mlecznych (mleko, jogurty, kefiry, desery), wsadów owocowych, surowego mięsa, kosmetyków i innych.
SZYBKOŚĆ
ELASTYCZNOŚĆ
STANDARYZACJA I AUTOMATYZACJA
Słowa kluczowe: cytometria, soki, UHT, oznaczanie liczby mikroorganizmów, jałowość, badanie jałowości
Skontaktuj się bezpośrednio z firmą: