Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
System TEMPO® to zautomatyzowana platforma do analizy liczby mikroorganizmów wskaźnikowych w żywności. Parametry higieniczne, oprócz bezpieczeństwa żywności, przyczyniają się także do określenia jej jakości. W typowych laboratoriach analiza mikroorganizmów wskaźnikowych stanowi największą ilość spośród wykonywanych badań, pomagając kontrolować proces i środowisko produkcji, a także produkt końcowy. TEMPO® umożliwia nam określenie kluczowych parametrów, dzięki czemu można potwierdzić zgodność produktu końcowego z założonymi wymaganiami, a procesy zoptymalizować w ten sposób, aby zachować zgodność z wytycznymi HACCP.
SZYBKOŚĆ
ELASTYCZNOŚĆ
STANDARYZACJA
JAKOŚĆ
Z wykorzystaniem aparatu TEMPO® możemy przeprowadzić takie badania, jak:
Słowa kluczowe: ogólna liczba drobnoustrojów, NPL, wskaźniki jakości, jakość
Skontaktuj się bezpośrednio z firmą: