FFSW: Żywność dla zdrowia i dobrego samopoczucia konsumentów. Przegląd najważniejszych zmian i wnioski ze stwierdzanych niezgodności podczas audytów standardów rodziny GFSI 11.06
Data: 11.06.2025 11:00
Cel wydarzenia

Wydarzenie skierowane do
Trzeci dzień skupi się na żywności dla zdrowia i dobrego samopoczucia konsumentów oraz na najważniejszych wnioskach z audytów GFSI, dlatego będzie szczególnie przydatny dla osób zajmujących się wdrażaniem standardów jakości, audytorów, a także specjalistów ds. regulacji i compliance w sektorze spożywczym oraz producentów żywności funkcjonalnej.
Cały cykl jest otwarty dla wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją wiedzę i kompetencje w obszarze bezpieczeństwa żywności – niezależnie od funkcji, stanowiska czy poziomu doświadczenia.
eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI
Program
DZIEŃ 3 - Start godzina 11:00 - logowanie na webinarium otwarte od 10:55 |
|
Wstęp i referat otwierający Janusz Olejnik - FoodFakty |
11:00 |
Żywność funkcjonalna |
|
Czy można posługiwać się sformułowaniem żywność funkcjonalna - perspektywa regulacyjna Alicja Michałowska - FOOD LAW |
11:10 |
Zielona herbata i kawa jako składniki suplementów diety – bezpieczeństwo i jakość dr n. farm. Justyna Ośko - GUMed |
11:25 |
Obniżenie immunogenności alergenów pokarmowych - bezpieczna żywność w profilaktyce i leczeniu alergii dr inż. Anna Mandecka - UP Wrocław |
11:40 |
Z perspektywy standardow GFSI |
|
Wycofania produktów z rynku: klasyfikacja, przyczyny, oczekiwania Anna Małek-Woźnica - BRC |
11:55 |
Kluczowe niezgodności stwierdzane podczas audytów Agnieszka Wryk - IFS |
12:10 |
Perspektywa firmy certyfikującej - największe wyzwania i obszary największego rozwoju systemów Monika Kropidłowska - TÜV SÜD |
12:25 |
Sesja Q&A |
12:40 |
Broszura z programem FoodFakty Safety Week
ZAPISZ SIĘ NA POZOSTAŁE DNI CYKLU FFSW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Warunki uczestnictwa
Udział w FoodFakty Safety Week 2025 jest bezpłatny. Wymagana jest jedynie rejestracja – osobno na każdy dzień wydarzenia. Formularz rejestracyjny dostępny jest poniżej,
Zapraszamy do udziału!
FORMULARZ REJESTRACYJNY