Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Norma ISO 22000:2018, wykorzystywana przez organizacje z całego łańcucha produkcji i dostaw żywności w celu zapewnienia bezpieczeństwa produktów dla konsumentów, jest doskonałą platformą ułatwiającą wdrożenie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (FSMS).
Sposoby produkcji, transportu, przetwarzania, a nawet spożywania żywności zmieniły się istotnie od opublikowania pierwotnej wersji tej normy ponad dekadę temu. Najnowsze opracowanie normy uwzględnia te zmiany i służy ułatwieniu organizacjom ograniczania zagrożeń związanych z żywnością.
Link do pobrania ze strony BSI: http://bit.ly/FF-Baza-wiedzy-BSI
Dowiedz się więcej o ofercie BSI.
Materiał udostępniony przez: BSI Group Polska Sp. z o. o.
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto