Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Łańcuch chłodniczy w świeżej żywności. Szkolenie dla producentów żywności i sieci handlowych - szkolenie ON-LINE

Data: 15.12.2021 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h

Cel szkolenia

Prawidłowo zorganizowany i analizowany w czasie rzeczywistym łańcuch dostaw to obecnie jeden
z najskuteczniejszych sposobów uzyskania przewagi konkurencyjnej, optymalizacji kosztowej i poprawy kluczowych
wskaźników finansowych. Wypracowanie optymalnej strategii w zakresie logistyki niestety nie jest łatwym
przedsięwzięciem. Wymaga dokładnej analizy obecnej sytuacji, wprowadzenia koniecznych zmian, a także bieżącego
monitorowania efektów, co pozwala trafnie oceniać skuteczność podejmowanych działań, a także szybko reagować
na zmieniające się warunki i trendy rynkowe.
Celem szkolenia jest podniesienie kompetencji i uzyskanie wiedzy z zakresie optymalizacji łańcucha dostaw świeżej
żywności, analizy ryzyka w łańcuchu chłodniczym oraz zapoznanie się z trendami w produkcji i nadzorze nad żywnością.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowanie jest do pracowników działów jakości, sprzedaży i marketingu, logistyki i pełnomocników do
spraw zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.

Program

1. Łańcuch chłodniczy – definicja, ogólne informacje o dystrybucji w świeżej żywności
2. Analiza ryzyka w łańcuchu chłodniczym (etapy przewozu i przechowywania żywności)
3. Nadzór nad łańcuchem chłodniczym i konsekwencje jego przerwania
 dostawcy usług chłodniczych – zapewnienie zgodności z wymaganiami odbiorcy,
 infrastruktura.
4. Warsztaty: przygotowanie projektu nadzoru łańcucha chłodniczego
5. Marnotrawienie żywności – zapobieganie, rozwiązywanie problemu;
6. Zrównoważony rozwój w dobie kryzysu klimatycznego,
7. Trendy w produkcji i nadzorze żywności
Podsumowanie, zakończenie szkolenia

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej

https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2020/12/Program-107-ON-LINE-Lancuch-chlodniczy-w-swiezej-zywnosci_2021.pdf 

https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/    

 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn