Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Poniżej przedstawiamy Państwu dwa nowe Rozporządzenia Komisji UE:
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2017/1237 z dnia 7 lipca 2017 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższego dopuszczalnego poziomu cyjanowodoru w nieprzetworzonych całych, mielonych, rozdrobnionych, łupanych, siekanych pestkach moreli wprowadzanych do obrotu i przeznaczonych dla konsumentów końcowych
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2017/1495 z dnia 23 sierpnia 2017 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w odniesieniu do Campylobacter w tuszach brojlerów
Przeczytaj także
Przedstawiamy Państwu listę nowych regulacji prawnych Komisji UE: ROZPORZĄDZENIA KOMISJI (UE) 2017/1270 oraz 2017/1399, a także DECYZJE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2017/1281 oraz 2017/1387
W ostatnich tygodniach ukazało się kilka ważnych dla branży nowych regulacji prawnych. Przedstawiamy tytuły kilku z nich oraz linki do tekstów źródłowych.