-
Audytor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 13.11.2025
Super oferta -
Warsztat-kierunki i trendy w rozwoju sys. zarz. bezp. i jakością żywności/produktu
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2025
Super oferta -
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2025
Super oferta -
255 DSZ - Zarządzanie niezgodnościami i wyrobem niezgodnym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 06.11.2025
-
141 SEN - Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 06.11.2025
-
10 DSZ - Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 06.11.2025
-
275 WEB - Wprowadzenie konsumenta w błąd w ujęciu systemowym i orzecznictwie - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 06.11.2025
-
244 MIK - Łańcuch chłodniczy a stabilność mikrobiologiczna żywności. Analiza wyników badań z przerwanym ciągiem chłodniczym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 07.11.2025
-
261 DSZ - System HACCP, GHP, GMP w gastronomii.
Kategoria: Higiena i Haccp, 07.11.2025
-
117 SPP - Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Badania żywności, 07.11.2025


