-
265 WEB - Alergeny pokarmowe – analityczny punkt widzenia - WEBINARIUM - NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 03.04.2025
-
282 WEB - Ocena jakości zbóż na skupie - WEBINARIUM - NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 04.04.2025
-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 08.04.2025
-
215 LAB - Otrzymałem wynik, tylko co z niego wynika?, czyli jak interpretować wyniki badań fizykochemicznych.
Kategoria: Badania żywności, 09.04.2025
-
117 SPP - Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Badania żywności, 11.04.2025
-
161 SPP - Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 15.04.2025
-
Nowe spojrzenie na definicję Terminu Przydatności do Spożycia.
Kategoria: Badania żywności, 16.04.2025
-
22 WEB - Zawartość mięsa i wody dodanej w produktach mięsnych – w oparciu o przewodnik CCFRA 2007 - WEBINARIUM NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 14.05.2025
-
68 JB - Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz.
Kategoria: Badania żywności, 14.05.2025
-
226 JB - Ocena jakości zbóż oraz ziaren roślin oleistych. Analizy pasz w odniesieniu do wymagań GMP.
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2025