- 
    
60 WEB - Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju - WEBINARIUM.
Kategoria: Badania żywności, 04.11.2025
               - 
    
117 SPP - Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Badania żywności, 07.11.2025
               - 
    
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.11.2025
               - 
    
265 WEB - Alergeny pokarmowe – analityczny punkt widzenia - WEBINARIUM - NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 19.11.2025
               - 
    
259 JB - Wewnętrzna kontrola jakości wody przeprowadzana przez podmiot dostarczający wodę przeznaczoną do spożycia przez ludzi.
Kategoria: Badania żywności, 26.11.2025
               - 
    
201 MIK - Zastosowanie naturalnych środków konserwujących wobec patogenom przenoszonym przez żywność i bakteriom powodującym psucie.
Kategoria: Badania żywności, 28.11.2025
               - 
    
270 SPP - Pobierania próbek roślin, produktów roślinnych oraz żywności i pasz pochodzenia roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin.
Kategoria: Badania żywności, 02.12.2025
               - 
    
05 JB - Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych.
Kategoria: Badania żywności, 09.12.2025
               - 
    
68 JB - Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz.
Kategoria: Badania żywności, 10.12.2025
               - 
    
39 WEB - Nowoczesne metody badań obciążeniowych w ustalaniu terminu przydatności do spożycia - WEBINARIUM
Kategoria: Badania żywności, 11.12.2025
               
  
  
  
      

