-
63 WEB - Badanie GMO w żywności i paszach - interpretacja wyników badań oraz wymagań zgodnie z VLOG. - WEBINARIUM
Kategoria: Badania żywności, 21.05.2025
-
Fałszowanie żywności (Food Fraud) w kontekście oceny jej autentyczności i podatności na zafałszowania
Kategoria: Badania żywności, 22.05.2025
-
22 WEB - Zawartość mięsa i wody dodanej w produktach mięsnych – w oparciu o przewodnik CCFRA 2007 - WEBINARIUM NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 28.05.2025
-
270 SPP - Pobierania próbek roślin, produktów roślinnych oraz żywności i pasz pochodzenia roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin.
Kategoria: Badania żywności, 03.06.2025
-
63 JB - Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym.
Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025
-
201 MIK - Zastosowanie naturalnych środków konserwujących wobec patogenom przenoszonym przez żywność i bakteriom powodującym psucie.
Kategoria: Badania żywności, 05.06.2025
-
39 WEB - Nowoczesne metody badań obciążeniowych w ustalaniu terminu przydatności do spożycia - WEBINARIUM
Kategoria: Badania żywności, 10.06.2025
-
05 JB - Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych.
Kategoria: Badania żywności, 10.06.2025
-
259 JB - Wewnętrzna kontrola jakości wody przeprowadzana przez podmiot dostarczający wodę przeznaczoną do spożycia przez ludzi.
Kategoria: Badania żywności, 11.06.2025
-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.06.2025