-
Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 28.11.2024
-
✅ Analiza przyczyn źródłowych - branża spożywcza (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, 29.11.2024
-
✅ Wymagania standardu BRC Food 9 (online) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 02.12.2024
-
✅ Audytor wewnętrzny BRC FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 02.12.2024
-
✅ Audytor wewnętrzny BRC FOOD oraz IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 02.12.2024
-
✅ AUDYTOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD & IFS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 02.12.2024
-
Food defence, w tym cyberbezpieczeństwo, jako rosnące skomplikowane formy ataków w branży rolno-spożywczej.
Kategoria: Systemy jakości, 02.12.2024
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, 03.12.2024
-
✅ Audytor wewnętrzny IFS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 03.12.2024
-
✅ Food Fraud & Food Defense (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 05.12.2024