-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.07.2025
-
130 DSZ - Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 wersja 6.
Kategoria: Normy i standardy, 03.07.2025
-
222 DSZ - Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 03.07.2025
-
257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.07.2025
-
87 JB - Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 04.07.2025
-
140 SEN - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. Szkolenie ON-LINE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 07.07.2025
-
216 JB Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.07.2025
-
221 DSZ - Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 08.07.2025
-
10 DSZ - Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 08.07.2025
-
01 SEN - Weryfikacja wrażliwości sensorycznej uczestników zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 09.07.2025