-
16 DSZ - Jak poprawnie opracować plany oceny zagrożeń i ryzyka w systemach bezpieczeństwa żywności (HACCP, VACCP, TACCP)?
Kategoria: Systemy jakości, 01.04.2025
-
145 SEN - Zarządzanie jakością sensoryczną alkoholi mocnych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 01.04.2025
-
01 SEN - Weryfikacja wrażliwości sensorycznej uczestników zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 01.04.2025
-
18 JB - Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 01.04.2025
-
06 WEB - Mikrobiologiczne przyczyny bombażu produktów garmażeryjnych - WEBINARIUM
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 01.04.2025
-
02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 02.04.2025
-
277 WEB - Dziś i jutro AI w biznesie. WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 03.04.2025
-
129 DSZ - Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań standardów BRCGS Food oraz IFS Food. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Normy i standardy, 03.04.2025
-
265 WEB - Alergeny pokarmowe – analityczny punkt widzenia - WEBINARIUM - NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 03.04.2025
-
119 JBP - Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Systemy jakości, 04.04.2025