-
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego non-food. Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu weryfikacji czystości mikrobiologicznej.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.11.2024
-
Żywność prozdrowotna – skład, oznakowanie, reklama.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.11.2024
-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Ogólne, 25.11.2024
-
Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Ogólne, 26.11.2024
-
Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne.
Kategoria: Badania żywności, 26.11.2024
-
Warsztaty z przygotowania i kontroli jakości pożywek i szczepów mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 26.11.2024
-
Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie branży spożywczej zgodnie ze standardami BRCGS, IFS Food, FSSC 22000.
Kategoria: Normy i standardy, 27.11.2024
-
Stosowanie prawa żywnościowego w praktyce.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 27.11.2024
-
Audytor wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów BRCGS Food, IFS Food oraz normy ISO 22000.
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 28.11.2024
-
Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 28.11.2024