-
01 WEB - Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 15.05.2025
-
60 WEB - Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju - WEBINARIUM.
Kategoria: Badania żywności, 15.05.2025
-
141 SEN - Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 15.05.2025
-
53 DSZ - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 16.05.2025
-
226 JB - Ocena jakości zbóż oraz ziaren roślin oleistych. Analizy pasz w odniesieniu do wymagań GMP.
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2025
-
209 ENVI - Decyzje o środowiskowych uwarunkowaniach, ocena oddziaływania przedsięwzięć na środowisko, procedura wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach.
Kategoria: Ogólne, 19.05.2025
-
284 DSZ - System bezpieczeństwa w łańcuchu dostaw wg normy ISO 28000.
Kategoria: Systemy jakości, 19.05.2025
-
198 MIK - Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.05.2025
-
183 SPP - Pobieranie próbek mleka i jego przetworów.
Kategoria: Mleczarska, 20.05.2025
-
02 SEN - Metody analizy sensorycznej i weryfikacja wrażliwości sensorycznej zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 20.05.2025