-
Wymagania standardu IFS Food v. 8. (szkolenie na licencji IFS Academy)
Kategoria: Normy i standardy, 22.04.2024
-
Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Systemy jakości, 22.04.2024
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 23.04.2024
-
Stosowanie prawa żywnościowego w praktyce.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024
-
Pluskwy – biologia, profilaktyka i zwalczanie.
Kategoria: Higiena i Haccp, 23.04.2024
-
Ustalanie terminu przydatności do spożycia - co producent powinien wiedzieć ? Mikrobiologia żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 24.04.2024
-
Żywność dla wegetarian i wegan vs. przepisy prawa żywnościowego.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.04.2024
-
Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Kategoria: Higiena i Haccp, 25.04.2024
-
Żywność wegańska i wegetariańska – zagrożenia mikrobiologiczne .
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.04.2024
-
Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Mięsna, 25.04.2024