-
Znakowanie napojów alkoholowych – napoje spirytusowe, wina, piwa i napoje ready-to-drink
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.11.2024
-
Składniki suplementów diety zgodne z prawem – prawo i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.11.2024
-
Jak oznaczać pochodzenie żywności i składników, w tym znak „Produkt Polski”
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2024
-
Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie branży spożywczej zgodnie ze standardami BRCGS, IFS Food, FSSC 22000
Kategoria: Prawo żywnościowe, 26.11.2024
-
Etykietowanie karmy dla zwierząt (pet food) i pasz – regulacje, wymogi i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 28.11.2024
-
Wprowadzanie konsumenta w błąd: prawo, praktyka, odpowiedzialność
Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.12.2024
-
Wymogi dyrektywy NIS2 (dyrektywa ws. cyberbezpieczeństwa) dla branży spożywczej
Kategoria: Prawo żywnościowe, 06.12.2024
-
Wymagania weterynaryjno-sanitarne dla produkcji karm dla zwierząt domowych
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.12.2024
-
Urzędowe kontrolne żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.12.2024
-
Urzędowe kontrolne żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.12.2024