-
Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.05.2025
-
Podwójna jakość – czy prawo pozwala na różnicowanie produktów kierowanych na różne rynki?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.05.2025
-
Notyfikacja żywności prozdrowotnej vademecum obsługi systemu powiadamiania e-Sanepid
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.05.2025
-
Jak bronić produktu zgłoszonego w GIS? – suplementy i żywność wzbogacona
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.05.2025
-
Jak znakować i reklamować kosmetyki? – praktyka i prawo
Kategoria: Prawo żywnościowe, 27.05.2025
-
Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+
Kategoria: Prawo żywnościowe, 28.05.2025
-
Jak oznaczać pochodzenie żywności i składników, w tym znak „Produkt Polski”
Kategoria: Prawo żywnościowe, 29.05.2025
-
E-commerce – jak poprawnie prezentować i reklamować produkty on-line?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 30.05.2025
-
Probiotyki, prebiotyki oraz symbiotyki w żywności – znakowanie i marketing
Kategoria: Prawo żywnościowe, 03.06.2025
-
Wymagania weterynaryjno-sanitarne dla produkcji karm dla zwierząt domowych
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.06.2025