-
Wymagania prawne dla wyrobów do kontaktu z żywnością – prawo i praktyczne przykłady
Kategoria: Prawo żywnościowe, 08.04.2025
-
Dodatki do żywności i aromaty spożywcze: wymogi stosowania oraz znakowania
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.04.2025
-
Nowe rozporządzenie opakowaniowe (PPWR) – podstawowe wymogi
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.04.2025
-
Znakowanie napojów spirytusowych – prawo, podejście urzędów i praktyczne przykłady
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.04.2025
-
Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie branży spożywczej zgodnie ze standardami BRCGS, IFS Food, FSSC 22000
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.04.2025
-
Znakowanie wina i napojów winiarskich – prawo, podejście urzędów i praktyczne przykłady
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.04.2025
-
EUDR – nowe regulacje dotyczące przeciwdziałania wylesianiu
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.04.2025
-
Etykietowanie karmy dla zwierząt (pet food) i pasz – regulacje, wymogi i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.04.2025
-
Znakowanie wód butelkowanych (wody mineralne, źródlane oraz inne kategorie) – prawo, podejście urzędów i praktyczne przykłady
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2025
-
Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.04.2025