-
Szkolenie potwierdzone! Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 v.6 - ONLINE
Kategoria: Normy i standardy, 21.05.2025
Super oferta
-
Szkolenie potwierdzone! Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 29.05.2025
Super oferta
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Ogólne, 15.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny IFS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 15.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 15.05.2025
-
Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.05.2025
-
01 WEB - Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 15.05.2025
-
60 WEB - Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju - WEBINARIUM.
Kategoria: Badania żywności, 15.05.2025
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, 15.05.2025
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Normy i standardy, 15.05.2025