-
Auditor wiodący systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wiodący, 12.05.2025
Super oferta
-
Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.04.2025
-
78 JB - Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.04.2025
-
61 DSZ - Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.04.2025
-
163 DSZ - Food fraud - Autentyczność żywności i ocena podatności na zafałszowania w branży spożywczej w odniesieniu do wymagań standardów BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000.
Kategoria: Normy i standardy, 24.04.2025
-
188 DSZ - Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.04.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 24.04.2025
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.04.2025
-
119 JBP - Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Systemy jakości, 25.04.2025
-
GMP+ NAJNOWSZE WYMAGANIA I AKTUALIZACJE
Kategoria: Normy i standardy, 25.04.2025