Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy”

Kategoria: Biznes

W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego pragniemy zaprosić Państwa do udziału
w XI Międzynarodowej Konferencji z cyklu "Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy".

Konferencja odbędzie się w dniach 7-9 września 2022 roku na Wydziale Zarządzania i Nauk o Jakości Uniwersytetu Morskiego w Gdyni, jej tematem przewodnim będzie:

 

Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju

W programie znajdą się następujące obszary tematyczne:

  • Rola innowacyjności w kształtowaniu jakości wyrobów i usług,
  • Towaroznawcze aspekty zarządzania produktem i marką,
  • Znaczenie społecznej odpowiedzialności biznesu w innowacyjnym przedsiębiorstwie,
  • Bezpieczeństwo i kształtowanie jakości żywności,
  • Ekologiczne i środowiskowe aspekty towaroznawstwa jako nauki o jakości,
  • Znormalizowane i zintegrowane systemy zarządzania w praktyce,
  • Społeczne i ekonomiczne aspekty zarządzania w organizacjach.

Liczymy, iż Konferencja pozwoli na nieskrępowaną wymianę doświadczeń naukowych
i tym samym da jej uczestnikom szerokie możliwości rozwoju naukowego, poprzez liczne kontakty
z przedstawicielami innych ośrodków badawczych oraz wzajemną inspirację uczestników.

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym wydarzeniu.

Link do formularza rejestracyjnegohttps://forms.gle/roFiKgJtX75UmGca9
Kontaktkonferencja.jakosc@wznj.umg.edu.pl
 

KLIKNIJ TUTAJ, aby poznać szczegóły uczestnictwa w Konferencji.

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Uniwersytet Morski w Gdyni

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.