Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dwudziesta piąta edycja Seminarium „Postęp techniczny w przetwórstwie mleka" - Techmilk 2024 to kolejne spotkanie pracowników zakładów mleczarskich, firm dostarczających urządzenia procesowe i środki do produkcji oraz pracowników naukowych uczelni.
Tegoroczne Seminarium odbędzie się w dniach 21-23 lutego w Mikołajkach w Hotelu Gołębiewski.
Celem tego wydarzenia jest wymiana wiedzy i doświadczeń na temat nowoczesnych rozwiązań, technicznych i technologicznych, w produkcji mleka i przetworów mlecznych.
Uczestnicy Seminarium będą mieli możliwość poszerzenia wiedzy zarówno podczas wykładów jak i bezpośrednich rozmów, z przedstawicielami firm, na stoiskach ekspozycyjnych.
Organizatorem Seminarium jest Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie.
FoodFakty są Partonem medialnym Seminarium „Postęp techniczny w przetwórstwie mleka" - Techmilk 2024
Więcej informacji na stronie wydarzenia - http://techmilk.uwm.edu.pl/