FoodFakty
e-BIBLIOTEKA
|
WYDARZENIA
|
SZKOLENIA
|
Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów
Napisz
Śledź nas na
Działy
Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm
Zakładki
Strefa Managera e-Biblioteka Katalog Szkoleń Katalog Technologii Konferencje/Webinaria Firmy/Eksperci
Wybierz temat
Alergeny Alert NDP Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja Dieta i zdrowie Dodatki i składniki Eko Filmy StrefyManagera Food Fraud Inspekcje Państwowe Kongresy i Targi Koronawirus Mikrobiologia żywności Nowości rynkowe Opakowania Owoce i warzywa Plant-based Podcasty Prawo żywnościowe Procesy i Technologie Przemysł mięsny Przemysł mleczarski Przemysł napojowy Przemysł piekarski Przemysł rybny RASFF Strefa Managera Suplementy diety Tlenek etylenu Wycofania z rynku Znakowanie żywności

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Konto
Facebook X LinkedIn
e-Biblioteka Konferencje/Webinaria Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów Video-szkolenia

Filtruj po:

  • Kategorie

    Jakość i Bezpieczeństwo Żywności (170)

    Kontrola jakości (68)

    Specjalizacja branżowa (49)

  • Wyczyść filtry

Szkolenia z datą
Szkolenia na żądanie

  • Szkolenie potwierdzone! Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE

    Kategoria: Normy i standardy, 29.05.2025

    SGS Polska Sp. z o.o. Super oferta
  • Przegląd metod stosowanych w analizie sensorycznej

    Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.05.2025

    Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
  • 56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.05.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • Szkolenie potwierdzone! Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 w. 6 - ONLINE

    Kategoria: Audytor wewnętrzny, 21.05.2025

    SGS Polska Sp. z o.o.
  • Szkolenie potwierdzone! Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 v.6 - ONLINE

    Kategoria: Normy i standardy, 21.05.2025

    SGS Polska Sp. z o.o.
  • 63 WEB - Badanie GMO w żywności i paszach - interpretacja wyników badań oraz wymagań zgodnie z VLOG. - WEBINARIUM

    Kategoria: Badania żywności, 21.05.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • 293 BO - Opakowania i odpady opakowaniowe - obowiązki przedsiębiorców. Nowy system prawny obowiązujący od 2026 r. NOWOŚĆ

    Kategoria: Ogólne, 22.05.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • Fałszowanie żywności (Food Fraud) w kontekście oceny jej autentyczności i podatności na zafałszowania

    Kategoria: Badania żywności, 22.05.2025

    Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
  • BRCGS Packaging Materials Issue 6 to 7 Conversion for Auditors

    Kategoria: Systemy jakości, 22.05.2025

    DNV Business Assurance Poland
  • 50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.05.2025

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Następna
Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter

© 2025 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

Śledź nas na
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.