-
310 LEAN - TWI – Training Within Industry.
Kategoria: Ogólne, 20.06.2025
-
Audytor wiodący Systemu Zarządzania Jakością według ISO 9001:2015
Kategoria: Ogólne, 23.06.2025
-
IFS Logistics V3
Kategoria: Systemy jakości, 23.06.2025
-
Manager jakości w branży spożywczej - szkolenie z zakresu ISO 22000, HACCP, IFS, BRC - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 23.06.2025
-
142 SEN - Lider zespołu sensorycznego. Wymagania, zadania, sytuacje problematyczne.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 23.06.2025
-
IFS Food version 8 Industry Training
Kategoria: Normy i standardy, 24.06.2025
-
166 BO - Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.06.2025
-
Naturalne wody mineralne, wody źródlane, napoje na bazie wód. 50 pytań i odpowiedzi. PRAWO I PRAKTYKA.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.06.2025
-
188 DSZ - Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.06.2025
-
82 WEB - Webinarium - Mikotoksyny w żywności pod kontrolą – Od regulacji prawnych po najnowsze techniki analizy - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 24.06.2025