Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 - szkolenie

Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do prowadzenia auditów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Zapraszamy wszystkich kandydactów na auditorów wewnętrznych, pełnomocnicy, członkowie zespołu HACCP, pracownicy działów jakości, kierownictwo średniego szczebla, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

W programie:

  • wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
  • omówienie wymagań dobrych praktyk (GMP/GHP), HACCP wg ISO 22000:2018;
  • auditowanie systemów zarządzania:
    • wprowadzenie do auditowania,
    • kompetencje auditorów,
    • inicjowanie auditu i przygotowanie działań,
    • prowadzenie działań auditowych,
    • przygotowanie i dystrybucja raportu.
  • ćwiczenia i warsztaty z zakresu auditowania.

 

Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska. 

Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018” wydany przez TÜV SÜD Polska.

Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera. 

Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!

Link do zapisów:

https://www.tuvsud.com/pl-pl/uslugi/szkolenia/programy-szkolen-pl/szkolenia-z-systemow-zarzadzania/bezpieczenstwo-zywnosci/f3-auditor-wewnetrzny-systemow-bezpieczenstwa-zywnosci-gmp-ghp-oraz-haccp-wg-iso-22000-2018  

Słowa kluczowe:

Autor: TÜV SÜD - szkolenia

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.