Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do prowadzenia auditów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Zapraszamy wszystkich kandydactów na auditorów wewnętrznych, pełnomocnicy, członkowie zespołu HACCP, pracownicy działów jakości, kierownictwo średniego szczebla, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
W programie:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018” wydany przez TÜV SÜD Polska.
Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera.
Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!
Link do zapisów:
Słowa kluczowe: