Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 - szkolenie
Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do prowadzenia auditów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Zapraszamy wszystkich kandydactów na auditorów wewnętrznych, pełnomocnicy, członkowie zespołu HACCP, pracownicy działów jakości, kierownictwo średniego szczebla, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
W programie:
- wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
- omówienie wymagań dobrych praktyk (GMP/GHP), HACCP wg ISO 22000:2018;
- auditowanie systemów zarządzania:
- wprowadzenie do auditowania,
- kompetencje auditorów,
- inicjowanie auditu i przygotowanie działań,
- prowadzenie działań auditowych,
- przygotowanie i dystrybucja raportu.
- ćwiczenia i warsztaty z zakresu auditowania.
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018” wydany przez TÜV SÜD Polska.
Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera.
Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!
Link do zapisów:
Słowa kluczowe: