-
✅ Wymagania BRCGS Food wersja 9 (online) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 14.05.2025
-
✅ Wymagania standardu BRC Food 9 (online) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025
-
Zasady przygotowania zespołu do oceny – warsztaty dla liderów panelu sensorycznego
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD oraz IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD oraz IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 14.05.2025
-
Walidacja procesów technologicznych – klucz do zapewnienia bezpieczeństwa i jakości produktów
Kategoria: Ogólne, 14.05.2025
-
BRCGS FOR FOOD SAFETY WYDANIE 9.
Kategoria: Normy i standardy, 14.05.2025
-
Szkolenie potwierdzone! Wymagania ISO 9001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 14.05.2025
-
288 ZA - Jak wychować następcę i przekazać dorobek, a przez to zapewnić ciągłość działania i spójność w organizacji.
Kategoria: Ogólne, 14.05.2025