Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

International Food Standard (IFS) wersja 7 - zmiany w standardzie

Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności stają się nieodłącznym elementem codziennego funkcjonowania producentów żywności. Grono firm przystępujących do certyfikacji tego typu systemów stale się powiększa. System IFS Food jest jednym z wiodących standardów w tym obszarze. Każda organizacja posiadająca certyfikowany system IFS Food i chcąca utrzymać ten status, zobowiązana jest do rozwijania swojego systemu, spełniając wymagania kolejnych nowych jego wersji. Celem tego kursu jest omówienie zmian w najnowszej wersji standardu IFS Food v7, względem wersji 6.1.

Ten kurs e-learningowy jest specjalnie zaprojektowany dla osób uczących się w ruchu, takich jak Ty - zapewnia wygodę uczenia się we własnym tempie, jednocześnie pozwalając podnieść swoje kompetencje i uczynić kolejny krok we własnym rozwoju zawodowym.

Tematyka omawiana w tym kursie obejmuje następujące zagadnienia:

  • Zapoznanie ze zmianami w dotychczasowych wymaganiach
  • Zapoznanie i wyjaśnienie nowych wymagań wprowadzonych do standardu
  • Przygotowanie do samodzielnego dostosowania systemu w organizacji do nowej wersji standardu
  • Wyjaśnienie wymagań w sposób zrozumiały, wykorzystując przykłady praktyczne

Szkolenie jest realizowanie w programie jakości FoodFakty Akademia Managera. 

Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania nie czekaj zapisz się na webinar! To ostatnia szansa!

Link do zapisów: 

https://cyfrowaakademia.tuvsud.pl/enrol/index.php?id=57 

Słowa kluczowe:

Autor: TÜV SÜD - szkolenia eLearnigowe

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.