Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Joanna Ryłko
Ekspert

Joanna Ryłko

Joanna Ryłko – audytor branży spożywczej, konsultant, trener.

Absolwentka  Wydziału Technologii Żywności  na Uniwersytecie AR w Krakowie.  Posiada 12 lat doświadczenia w przemyśle spożywczym jako Kierownik Jakości oraz Szef Technologii.  W 2012 roku  zdecydowała się na pracę jako audytor (pierwszej, drugiej i trzeciej strony), konsultant, trener  w standardach HACCP, ISO, BRC, IFS, TESCO, Yum Brands, Iceland. Jako ekspert techniczny uczestniczy  w projektach przeglądu systemu, wdrażaniu indywidualnych narzędzi do oceny ryzyka, rozwiązywaniu problemów jakościowych, trudnych reklamacji, szkoleniach oraz projektach technologicznych. Szczególnie promuje elementy systemów jakości tj. Kultura Bezpieczeństwa Żywności, Food Fraud, HACCP, walidacja czyszczenia itp. Codziennie podejmuje nowe wyzwania związane z systemami jakości.

FoodFakty Recognized Ekspert


Słowa kluczowe: Kultura bezpieczeństwa żywności, Walidacja czyszczenia, Food Fraud, Zafałszowania żywności, SEARCH CONSOLE_SM


tel.: +48 693 436 779
http://www.technologia-spozywcza.pl/

Żwirki i Wigury 15
34- 120 Andrychów
woj. małopolskie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.