Strefa Managera - Pełna lista opracowań, webinariów, artykułów, Eksperci Strefy
Zawsze aktualna lista pozycji dostępnych w Strefie Managera
Joanna Ryłko – audytor branży spożywczej, konsultant, trener.
Absolwentka Wydziału Technologii Żywności na Uniwersytecie AR w Krakowie. Posiada 12 lat doświadczenia w przemyśle spożywczym jako Kierownik Jakości oraz Szef Technologii. W 2012 roku zdecydowała się na pracę jako audytor (pierwszej, drugiej i trzeciej strony), konsultant, trener w standardach HACCP, ISO, BRC, IFS, TESCO, Yum Brands, Iceland. Jako ekspert techniczny uczestniczy w projektach przeglądu systemu, wdrażaniu indywidualnych narzędzi do oceny ryzyka, rozwiązywaniu problemów jakościowych, trudnych reklamacji, szkoleniach oraz projektach technologicznych. Szczególnie promuje elementy systemów jakości tj. Kultura Bezpieczeństwa Żywności, Food Fraud, HACCP, walidacja czyszczenia itp. Codziennie podejmuje nowe wyzwania związane z systemami jakości.
FoodFakty Recognized Ekspert
Słowa kluczowe: Kultura bezpieczeństwa żywności, Walidacja czyszczenia, Food Fraud, Zafałszowania żywności, SEARCH CONSOLE_SM
Zawsze aktualna lista pozycji dostępnych w Strefie Managera
Mamy do przejrzenia dawkę informacji w zakresie analizy ryzyka bezpieczeństwa żywności, ponieważ Food Fakty wydały kolejny raport Food Risk. Pamiętajmy, aby przeanalizować go szczegółowo pod kątem swoich surowców i procesów.