Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Joanna Ryłko – audytor branży spożywczej, konsultant, trener.

Absolwentka  Wydziału Technologii Żywności  na Uniwersytecie AR w Krakowie.  Posiada 12 lat doświadczenia w przemyśle spożywczym jako Kierownik Jakości oraz Szef Technologii.  W 2012 roku  zdecydowała się na pracę jako audytor (pierwszej, drugiej i trzeciej strony), konsultant, trener  w standardach HACCP, ISO, BRC, IFS, TESCO, Yum Brands, Iceland. Jako ekspert techniczny uczestniczy  w projektach przeglądu systemu, wdrażaniu indywidualnych narzędzi do oceny ryzyka, rozwiązywaniu problemów jakościowych, trudnych reklamacji, szkoleniach oraz projektach technologicznych. Szczególnie promuje elementy systemów jakości tj. Kultura Bezpieczeństwa Żywności, Food Fraud, HACCP, walidacja czyszczenia itp. Codziennie podejmuje nowe wyzwania związane z systemami jakości.

Słowa kluczowe: Kultura bezpieczeństwa żywności, Walidacja czyszczenia, Food Fraud, Zafałszowania żywności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn