Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Joanna Ryłko – audytor branży spożywczej, konsultant, trener.

Absolwentka  Wydziału Technologii Żywności  na Uniwersytecie AR w Krakowie.  Posiada 12 lat doświadczenia w przemyśle spożywczym jako Kierownik Jakości oraz Szef Technologii.  W 2012 roku  zdecydowała się na pracę jako audytor (pierwszej, drugiej i trzeciej strony), konsultant, trener  w standardach HACCP, ISO, BRC, IFS, TESCO, Yum Brands, Iceland. Jako ekspert techniczny uczestniczy  w projektach przeglądu systemu, wdrażaniu indywidualnych narzędzi do oceny ryzyka, rozwiązywaniu problemów jakościowych, trudnych reklamacji, szkoleniach oraz projektach technologicznych. Szczególnie promuje elementy systemów jakości tj. Kultura Bezpieczeństwa Żywności, Food Fraud, HACCP, walidacja czyszczenia itp. Codziennie podejmuje nowe wyzwania związane z systemami jakości.

FoodFakty Recognized Ekspert

Słowa kluczowe: Kultura bezpieczeństwa żywności, Walidacja czyszczenia, Food Fraud, Zafałszowania żywności, SEARCH CONSOLE_SM

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.