Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konferencja "Wprowadzanie do obrotu suplementów diety: ograniczanie ryzyka, jakość i transfer technologii" - 20.02.2018

Kategoria: Biznes

Portal spożywczy foodfakty.pl, jako patron medialny, ma zaszczyt zaprosić na Konferencję "Wprowadzanie do obrotu suplementów diety: ograniczanie ryzyka, jakość i transfer technologii"zorganizowaną przez Europejski Instytut Suplementów Diety i Odżywek, która odbędzie się 20.02.2018 r. w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Konferencja poświęcona będzie tematyce ograniczania ryzyka biznesowego przy wprowadzaniu do obrotu suplementów diety.

Cel konferencji

Głównym celem konferencji jest ocena obecnych zagrożeń dla rozwoju rynku i wskazanie narzędzi ograniczających ryzyko wprowadzania na rynek suplementów, które nie spełniają odpowiednich wymagań prawnych, jakościowych i etycznych.

Prelegenci i Agenda

Prelegentami konferencji będą wybitni specjaliści, naukowcy, badacze i prawnicy. Spotkanie otworzą Profesor dr hab. Mirosław Słowiński (Wydział Nauk o Żywności SGGW) oraz Katarzyna Wójcicka (Prezes Fundacji Europejski Instytut Suplementów i Odżywek). Podczas paneli dyskusyjnych omówimy szanse i wyzwania stojące przed rynkiem suplementów diety a także zagadnienia związane z bezpieczeństwem konsumentów. Paneliści poruszą również tematykę relacji suplementów diety ze zdrowiem. Dodatkowo, zaprezentowane zostaną najnowsze wyniki badań prowadzonych na Wydziale Nauk o Żywności SGGW mogące służyć jako podstawa do transferu technologii oraz projektowania i rozwoju nowych produktów w branży suplementów diety. Agenda konferencji na stronie: http://konferencja.eisd.pl/agenda/ 

Z badań wynika, że prawie połowa Polaków (48 proc.) regularnie stosuje suplementy diety. Do ich zażywania, choćby okazjonalnie, przyznaje się 7 na 10 rodaków. Jednak właściwe odczytywanie informacji przekazywanych przez producenta wciąż nastręcza trudności, a tylko 17 proc. Polaków deklaruje, że decyzję o włączeniu suplementów w dietę konsultuje z lekarzem lub farmaceutą.

Zapraszamy do rejestracji na stronie www.konferencja.eisd.pl. Liczba miejsc ograniczona! 

 

Autor: FoodFakty

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.