Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Kontekst organizacji na celowniku - analiza czynników wewnętrznych i zewnętrznych wg ISO 14001

Kategoria: Biznes

W tym odcinku podcastów BSI Andrzej Rezulak, wieloletni pracownik BSI Polska, specjalizujący się w auditowaniu systemów ISO 14001, ISO 9001 porozmawia z Agnieszką Dembińską, ekspertem magazynowania materiałów niebezpiecznych, auditorem ISO14001, trenerem i właścicielem DEMAG Consulting na temat budowania świadomości ekologicznej w organizacjach.

Kontynuujemy temat normy ISO 14001 Zarządzanie Środowiskiem. Tym razem na celowniku znajdzie się kontekst organizacji.

Jeżeli, poniższe tematy są dla Ciebie interesujące, ten podcast jest dla Ciebie:

  • Co wspólnego z systemem zarządzania środowiskiem w Organizacji mogą mieć zainteresowane strony zewnętrzne i strony wewnętrzne?
  • Czy czynniki wewnętrzne i zewnętrzne mogą mieć wpływ na funkcjonowanie Systemu Zarządzania Środowiskiem, gdzie można się dowiedzieć o metodach zarządzania tymi obszarami?

Serdecznie zapraszamy do wysłuchania tej rozmowy.

Interesują Cię szkolenia dla normy ISO 14001 Zarządzanie Środowiskowe?

Sprawdź dostępne terminy szkoleń tutaj.

 

Andrzej Rezulak

Od ponad 20 lat specjalizuje się w auditowaniu systemów zarządzania norm ISO 14001 i ISO 9001. Zawodowo związany z BSI Group Polska.

Agnieszka Dembińska

Agnieszka Dembińska - ekspert w dziedzinie magazynowania materiałów niebezpiecznych, trener, konsultant i auditor w zakresie systemów ISO 14001, 9001,45001 oraz specjalista do spraw BHP.

Wybierz temat: Certyfikacja

Autor: BSI

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Podcast opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.