Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Marcin Tischner - Poszukuje efektywnych sposobów na stworzenie bardziej zrównoważonej przyszłości żywności. W ProVeg pełni rolę Corporate Engagement & Sustainability Specialist, gdzie zajmuje się współpracą z producentami żywności i sieciami handlowymi, edukacją o trendzie wege, roślinnych zamiennikach produktów odzwierzęcych i mięsie hodowanym komórkowo oraz uświadamianiem wpływów naszych wyborów żywnościowych na środowisko. Swoje doświadczenia zdobywał przy licznych projektach m.in. dla Too Good To Go, Targów Zero Waste, IKEA Retail, Ministerstwa Rozwoju czy Lariche Community (w Kuala Lumpur). 

Słowa kluczowe: żywność wegańska, żywność wegetariańska, weganizm, wegetarianizm, roślinne zamienniki, roślinne alternatywy, mięso hodowane komórkowo, mięso in vitro

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn