Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
W dniu 28 sierpnia 2017 r. ukazała się Decyzja Komisji UE w sprawie dokumentu referencyjnego dotyczącego najlepszych praktyk zarządzania środowiskowego, sektorowych wskaźników efektywności środowiskowej oraz kryteriów doskonałości dla sektora produkcji żywności i napojów na podstawie rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1221/2009 w sprawie dobrowolnego udziału
Pełna treść decyzji: DECYZJA KOMISJI (UE) 2017/1508
Przeczytaj także
Poniżej przedstawiamy Państwu dwa nowe Rozporządzenia Komisji UE: ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2017/1237 oraz ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2017/1495
Przedstawiamy Państwu listę nowych regulacji prawnych Komisji UE: ROZPORZĄDZENIA KOMISJI (UE) 2017/1270 oraz 2017/1399, a także DECYZJE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2017/1281 oraz 2017/1387