Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w czerwcu 2019 zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:
- jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych
- sektora wina
- produkty z tworzyw sztucznych
- chroniona nazwa pochodzenia
- chronione oznaczenie geograficzne
- zanieczyszczenia i pozostałości
- promieniowanie jonizujące
- choroby zwierząt
- dodatki paszowe
- rybołówstwo
Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, akty prawne, przegląd aktów prawnych, akty prawne czerwiec 2019, żywność, jakość żywności
Materiał udostępniony przez: Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto