Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w lutym 2019 zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:
- dobrostan zwierząt
- prawa konsumenta
- napoje spirytusowe
- rybołóstwo
- kryteria bezpieczeństwa żywności
- metody pobierania próbek
- chroniona nazwa pochodzenia
- chronione oznaczenie geograficzne
- choroby zwierząt
- substancje czynne
- GMO
- i inne...
Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, akty prawne, przegląd aktów prawnych, akty prawne luty 2019, żywność, jakość żywności
Materiał udostępniony przez: Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto