- 
    
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2025
    Super oferta           - 
    
113 JB - Żywność prozdrowotna – skład, oznakowanie, reklama.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.11.2025
               - 
    
89 JB - Znakowanie żywności – produkty rybołówstwa i akwakultury.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.11.2025
               - 
    
52 JB - Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - ramy prawne, praktyka rynkowa, planowane zmiany.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.11.2025
               - 
    
52 JB - Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - ramy prawne, praktyka rynkowa, planowane zmiany.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.11.2025
               - 
    
Jak prowadzić lokal gastronomiczny, małą gastronomię i catering zgodnie z przepisami – prawo, dokumentacja, kontrola
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.11.2025
               - 
    
166 BO - Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.11.2025
               - 
    
Urzędowe kontrole żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje i przedsiębiorcy?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.11.2025
               - 
    
247 JB - Suplementy diety - warsztaty i praktyczne wskazówki dotyczące znakowania i prezentacji.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.11.2025
               - 
    
31 JB - Żywność dla wegetarian i wegan vs. przepisy prawa żywnościowego.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.11.2025
               
  
  
  
      

