-
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.09.2025
-
269 WEB - Nowa żywność – Novel food. Definicja, składniki nowej żywności, warunki stosowania i znakowanie - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.09.2025
-
56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.09.2025
-
216 JB Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.09.2025
-
Nowości w prawie żywnościowym – o czym food business musi wiedzieć
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.09.2025
-
EUDR – obowiązki biznesu w zakresie przeciwdziałania wylesianiu
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.09.2025
-
Import żywności do Polski – wymogi celne
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.09.2025
-
78 JB - Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.09.2025
-
65 WEB - Catering dietetyczny – przekazywanie informacji konsumentom na temat żywności - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 30.09.2025
-
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – co dalej z listą pending?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 30.09.2025