-
Hasła marketingowe „Bez…” / „Bez dodatku…” – warunki stosowania
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.05.2025
-
Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.05.2025
-
Podwójna jakość – czy prawo pozwala na różnicowanie produktów kierowanych na różne rynki?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.05.2025
-
Notyfikacja żywności prozdrowotnej vademecum obsługi systemu powiadamiania e-Sanepid
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.05.2025
-
56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.05.2025
-
50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.05.2025
-
Jak bronić produktu zgłoszonego w GIS? – suplementy i żywność wzbogacona
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.05.2025
-
257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.05.2025
-
Jak znakować i reklamować kosmetyki? – praktyka i prawo
Kategoria: Prawo żywnościowe, 27.05.2025
-
Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+
Kategoria: Prawo żywnościowe, 28.05.2025