-
Rozporządzenie GPSR – nowe wymogi ogólnego bezpieczeństwa produktów
Kategoria: Prawo żywnościowe, 27.06.2025
-
257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.07.2025
-
216 JB Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.07.2025
-
Zarządzanie alergenami w żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.07.2025
-
50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.07.2025
-
56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.07.2025
-
92 JB - Suplementy diety - skład, oznakowanie i reklama w świetle aktualnych przepisów prawnych i planowanych zmian.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.07.2025
-
174 JB - Stosowanie prawa żywnościowego w praktyce.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 30.07.2025
-
94 JB - Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.08.2025
-
121 JBP - Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 27.08.2025