-
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
Kategoria: Ogólne, 13.11.2025
-
267 ENVI - Wylesianie a nowe regulacje EUDR - obowiązki i wyzwania.
Kategoria: Ogólne, 14.11.2025
-
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 17.11.2025
-
209 ENVI - Decyzje o środowiskowych uwarunkowaniach, ocena oddziaływania przedsięwzięć na środowisko, procedura wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach.
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
-
184 SPP - Pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych.
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
-
282 BO - Wymagania dla opakowań biodegradowalnych i kompostowalnych. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 18.11.2025
-
23 WEB - Wymagania REACH dla różnego rodzaju opakowania i wyrobu - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 19.11.2025
-
268 ENVI - ESG w organizacji: obowiązki, strategia i raportowanie.
Kategoria: Ogólne, 20.11.2025
-
82 WEB - Webinarium - Mikotoksyny w żywności pod kontrolą – Od regulacji prawnych po najnowsze techniki analizy - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 20.11.2025


