-
82 WEB - Webinarium - Mikotoksyny w żywności pod kontrolą – Od regulacji prawnych po najnowsze techniki analizy - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 24.06.2025
-
Wypadki przy pracy - analiza przyczyn i tworzenie skutecznych działań korygujących
Kategoria: Ogólne, 25.06.2025
-
21 WEB - Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 25.06.2025
-
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
Kategoria: Ogólne, 26.06.2025
-
Obliczanie i raportowanie śladu węglowego organizacji z warsztatami praktycznymi - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 02.07.2025
-
314 ENVI - Zrozumieć EUDR - na czym polegają przepisy rozporządzenia deforestacyjnego i jak zacząć je wdrażać w swojej firmie.
Kategoria: Ogólne, 22.07.2025
-
313 DSZ - Tworzenie i nadzorowanie dokumentacji w systemie zarządzania - nadzór nad udokumentowaną informacją.
Kategoria: Ogólne, 30.07.2025
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 08.08.2025
-
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 25.08.2025
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Ogólne, 27.08.2025