-
119 JBP - Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Systemy jakości, 25.04.2025
-
125 DSZ - Wymagania systemu BRCGS Food v. 9.
Kategoria: Systemy jakości, 28.04.2025
-
126 DSZ - Audytor wewnętrzny BRCGS Food v.9.
Kategoria: Systemy jakości, 28.04.2025
-
34 DSZ - Zasady utrzymania ruchu wraz z nadzorowaniem maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym w kontekście wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 05.05.2025
-
Food Fraud i Food Defense - wymagania - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Systemy jakości, 07.05.2025
-
239 DSZ - Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w przemyśle spożywczym w oparciu o IFS, BRC, ISO/FSSC 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 12.05.2025
-
✅ Wymagania standardu BRC Food 9 (online) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD oraz IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny IFS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 15.05.2025
-
✅ Wymagania IFS Food wersja 8 (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, 15.05.2025