Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Targi Packaging Innovations - Konkurs Strefa Studenta - przedłużony termin zgłoszeń

Kategoria: Biznes

Konkurs Strefa Studenta to projekt umożliwiający młodym projektantom promocję nowatorskich prac szerokiemu gronu odbiorców oraz integrację i nawiązanie relacji z biznesowym środowiskiem branży opakowań. Taką możliwość daje udział w konkursie organizowanym podczas 14 edycji Międzynarodowych Targów Opakowań Packaging Innovations, które odbędą się w dn. 31.05.-01.06.2022 w EXPO XXI Warszawa.

Uwaga Konkurs 11. Strefa Studenta – na zgłoszenia czekamy do 20 kwietnia!

Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy chcą wziąć udział w Konkursie 11. Strefa Studenta, ale nie zdążyli jeszcze wypełnić formularzy.

Na prośbę studentów podjęliśmy decyzję o przedłużeniu terminu nadsyłania zgłoszeń na projekt opakowania lub etykiety do 20 kwietnia (do godz. 12:00).

To już ostatni dzwonek, aby dołączyć do grona tegorocznych uczestników.

Co czeka na uczestników konkursu?

  1. Sprawdzenie się w roli wystawcy podczas Międzynarodowych Targów Opakowań Packaging Innovations, na których ofertę i usługi prezentują kluczowi przedstawicie branży.
  2. Możliwość zaprezentowania prac przed jury, w skład którego wchodzą znani eksperci.
  3. Szansa zdobycia nagrody pieniężnej w wysokości 1000 zł dla Laureata z każdej kategorii.
  4. Szansa poznania potencjalnego pracodawcy,
  5. Nawiązanie kontaktów ze specjalistami i szansa zaistnienia w branży opakowań.

Prace konkursowe zgłaszać można w 3 kategoriach:

- Wrażenie

- Funkcjonalność i Forma

- Szata Graficzna

Więcej informacji na: https://packaginginnovations.pl/pl/strefa-studenta/11-strefa-studenta-2022.html

Serdecznie zapraszamy!

Źródło: Targi w Krakowie Sp. z o.o.

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Targi w Krakowie Sp. z o.o.

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.